Doi cetateni straini depistati in judetul Caras-Severin obligati sa paraseasca tara in 15 zile

Marți, 03 Aprilie 2018
Evalueaza articolul
(1 Vot)
Resita .ro -Doi cetateni straini depistati in judetul Caras-Severin obligati sa paraseasca tara in 15 zile Resita .ro -Doi cetateni straini depistati in judetul Caras-Severin obligati sa paraseasca tara in 15 zile

Politistii de imigrari din Caras-Severin au depistat doi cetateni straini, din Bosnia Hertegovina si Serbia, care nu au parasit teritoriul Romaniei la expirarea perioadei legale de sedere.

Pe numele acestora au fost emise decizii de returnare prin care sunt obligati sa paraseasca tara în termen de 15 zile. Cei doi au fost descoperiti de politisti in cadrul unei actiuni pe linia prevenirii si combaterii sederii ilegale a cetatenilor straini, pe raza de competenta.
Cei doi cetateni straini au varste cuprinse între 32 si 55 de ani si sunt din Bosnia Hertegovina, respectiv Serbia. În urma verificarilor efectuate, s-a constatat ca persoanele în cauza au intrat legal în Romania, în baza pasapoartelor biometrice însa, la expirarea dreptului de sedere, nu au parasit teritoriul tarii noastre.
Avand în vedere cele constatate, politistii Biroului pentru Imigrari al judetului Caras-Severin au emis pe numele celor doi straini, decizii de returnare, prin care sunt obligati sa paraseasca tara.

Urmareste-ne pe Twitter!

Vremea

Mostly Clear

-8°C

Resita

Mostly Clear

Umiditate: 100%

Vant: 12.87 km/h

  • 04 Ian 2019

    Mostly Cloudy -2°C -6°C

  • 05 Ian 2019

    Partial inorat -1°C -5°C

Curs Valutar