Notificari prin e-mail înainte de expirarea rovinietei pentru utilizatorii portalului www.erovinieta.ro

Vineri, 11 Mai 2018
Evalueaza articolul
(1 Vot)
Resita .ro -Notificari prin e-mail înainte de expirarea rovinietei pentru utilizatorii portalului www.erovinieta.ro Resita .ro -Notificari prin e-mail înainte de expirarea rovinietei pentru utilizatorii portalului www.erovinieta.ro

Urmare a recomandarilor primite din partea utilizatorilor portalului www.erovinieta.ro, prin intermediul caruia se pot achita cu ajutorul cardului bancar rovinieta si peajul, CNAIR a implementat o noua facilitate, respectiv posibilitatea de primire a unei Notificari prin e-mail cu 2 zile înainte de expirarea valabilitatii rovinietei achizitionata prin intermediul acestui portal.  

Notificarea se transțmite la adresa de e-mail utilizata la crearea contului de acces în portal pentru rovinietele cu valabilitate mai mare sau egala de 30 zile. Precizam ca pentru utilizatorii care au deja cont de utilizator, aceasta facilitate trebuie activata din sectiunea Profil, prin bifarea casutei corespunzatoare. Cei care doresc sa devina utilizatori ai portalului, pentru primirea acestui tip de Notificare, trebuie sa bifeze casuta corespunzatoare din sectiunea de creare a contului.

Urmareste-ne pe Twitter!

Vremea

Mostly Clear

-8°C

Resita

Mostly Clear

Umiditate: 100%

Vant: 12.87 km/h

  • 04 Ian 2019

    Mostly Cloudy -2°C -6°C

  • 05 Ian 2019

    Partial inorat -1°C -5°C

Curs Valutar