Ponton Casa Baraj pastreaza atitudinea de rebeliune weekendul ce urmeaza

Luni, 09 Iulie 2018
Evalueaza articolul
(1 Vot)
Resita.ro -Ponton Casa Baraj pastreaza atitudinea de rebeliune weekendul ce urmeaza Resita.ro -Ponton Casa Baraj pastreaza atitudinea de rebeliune weekendul ce urmeaza

Publicul este pus din nou pe jar cu ceea ce se numeste “Trust the Troublemakers”, sambata, de la ora 23, la Ponton Casa Baraj.

Trei artisti tari sunt asteptati sa mixeze langa lac si toata lumea stie ca acestia cauzeaza belele de fiecare data cand ajung la playere. Sunt o trupa de troublemakers care fac numai ce vor, de la apus la rasarit si stim ca si tu esti ca ei, pentru ca traiesti cu pericolul în sange. Trebuie sa ai încredere în echipajul asta de duri, care poate sa traga în orice moment cu beat-uri murdare. 

Tinu Vidaicu, head hancho la Ponton, exprima brand-ul Dirty Nano  cu aceeasi atitudine badass pe care o transmite la fiecare gig. Mademoiselle Sabah, regina nostra pusa pe rele, a evadat din Nikki Beach Dubai, pentru a înflacara lacul Valiug, înca o noapte de neuitat. Fii pe faza si la Jay Ko, al treilea as al trupei de nelegiuti, care  îti poate fura inima oricand, cu tehnica sa la platane. Trioul transforma noaptea în zi, asa ca cei prezenti la party trebuie sa aiba ochelarii de soare la ei, pentru ca nimic nu se compara cu rasaritul vazut de pe ponton.

Odata intrat în gasca noastra, ramai un troublemaker pe viata. Arata-te, dupa lasarea întunericului, pe Pontonul care aprinde suflete si ia-ti tot ce ai nevoie din muzica, daca ai cojones.  Hai, cu încredere!, spun cei de la Casa Baraj. 

Urmareste-ne pe Twitter!

Vremea

Mostly Clear

-8°C

Resita

Mostly Clear

Umiditate: 100%

Vant: 12.87 km/h

  • 04 Ian 2019

    Mostly Cloudy -2°C -6°C

  • 05 Ian 2019

    Partial inorat -1°C -5°C

Curs Valutar