5 lucruri pe care Apple trebuie să le schimbe la următorul MacBook

Luni, 16 Iulie 2018
Evalueaza articolul
(1 Vot)
Resita.ro -5 lucruri pe care Apple trebuie să le schimbe la următorul MacBook Resita.ro -5 lucruri pe care Apple trebuie să le schimbe la următorul MacBook

Actuala gamă de laptopuri Apple cauzează confuzie în rândul potențialilor clienți.

Existența a trei modele distincte care nu respectă întocmai denumirea pe care o poartă este unul dintre motive. Al doilea ține și de nivelul de performanță, așa că noi am listat câteva lucruri pe care Apple ar trebui să le schimbe la următorul MacBook.Vorba târgului spune că luna octombrie ne va aduce noi laptopuri de la Apple, iar până atunci ne putem gândi la cum ar arăta mai bine laptopul cu un singur nume: MacBook.

Tastatura, bat-o vina!

Apple a avut ceva probleme cu tastaturile noilor laptop-uri, iar MacBook este primul din serie care a manifestat-o. Din cauza spațiilor prea mici, orice granulă care ajunge între tastă și senzor poate dezactiva un buton.Ca atare, Apple ar trebui să schimbe întreg mecanismul, nu? Într-o lume ideală așa ar trebui, însă Apple schimbă generațiile de laptop-uri o dată la 4-5 ani. Chiar dacă anual se schimbă procesoarele, plăcile video și restul componentelor ce dau bine pe foaie, structura și design-ul laptopului rămân în mare parte neschimbate.Așa că inginerii Apple au o misiune extrem de dificilă pentru această toamnă.

Două port-uri USB-C

MacBook are un singur port USB-C. Are nevoie de două ca de aer, dacă vrea să devină cu adevărat popular.Da, cel mai ieftin MacBook Pro are, de asemenea, doar două port-uri, iar lansarea unui MacBook cu aceeași trăsătură ar canibaliza produsele.Tocmai de aceea, Apple trebuie să renunțe la Pro-ul fără Touch Bar, pentru a permite MacBook-ului să aibă o identitate mai clară.Două port-uri USB-C ar permite utilizatorilor să ia în considerare mai mult noul MacBook, acum că pot fi mai productivi.

Un Web Camera bun

În epoca multimedia 4K, ai crede că MacBook-ul are un webcam decent, măcar de 720p, nu? Greșit, Apple a ales să doteze cel mai subțire laptop din gamă cu o cameră 480p. Am fi iertat această eroare dacă ecranul laptopului ar fi fost de rezoluție mai mică, însă nu este cazul, pentru că MacBook are un ecran Retina.Un salt cu adevărat spectaculos pentru Apple ar fi o cameră Full HD. Dar, pentru că gama de laptopuri MacBook Pro va fi lansată în același timp, este posibil să primim doar 720p. Totuși mult mai bun decât ce avem acum.

Procesoare mai rapide

Fiind un laptop atât de subțire, MacBook n-a primit cele mai rapide procesoare de la Intel. Mai mult, a primit inițial familia „M”, destinată mai degrabă tabletelor. Apple a reușit să țină temperaturile mai jos și a îmbunătățit disponibilitatea procesoarelor decente ca performanță.Însă un laptop de $1300 are nevoie de un procesor pe măsură. Ultrabook-urile ce rulează Microsoft Windows au fost capabile să strecoare procesoare mult mai puternice, iar dacă Apple dorește să ia fața competitorilor, următorul MacBook are nevoie de ceva mult mai potent.

Lumina care lipsește

Acest punct se încadrează în categoria „Wishful Thinking”. MacBook-ul de generație actuală a fost primul care a renunțat la logo-ul luminos de pe spatele laptopului. I-a urmat familia MacBook Pro.Pentru luna octombrie ar fi foarte frumos să vedem o revenire. Însă, pentru că familia de laptopuri Apple este extrem de confuză, este mai degrabă posibil să vedem dispariția modelului MacBook Air și, odată cu el, a logo-ului luminos Apple.

 

Urmareste-ne pe Twitter!

Vremea

Snow Showers

-2°C

Resita

Snow Showers

Umiditate: 100%

Vant: 4.83 km/h

  • 16 Dec 2018

    Snow 0°C -3°C

  • 17 Dec 2018

    Cloudy 0°C -3°C

Curs Valutar