Elena Gheorghe, Noaptea Tarziu, Whats Up si Aurelian Temisan invitati speciali la “Zilele Orasului Bocsa 2018”

Marți, 17 Iulie 2018
Evalueaza articolul
(2 voturi)
Resita.ro-Elena Gheorghe, Noaptea Tarziu, Whats Up si Aurelian Temisan invitati speciali la “Zilele Orasului Bocsa 2018” Resita.ro-Elena Gheorghe, Noaptea Tarziu, Whats Up si Aurelian Temisan invitati speciali la “Zilele Orasului Bocsa 2018”

Bocsa se pregateste de sarbatoare.

Reprezentantii Primariei au anuntat programul celor patru zile in care micuta localitate isi va sarbatori ocrotitorul, Sfantul Ilie. La fel ca in anii trecuti, reprezentantii administratiei locale vor marca zilele orasului printr-o serie de evenimente. Conform programului facut public de catre organizatori, “Zilele Orasului Bocsa 2018” vor debuta miercuri, 18.07.2018 de la ora 19 la Casa de Cultura din localitate, cu o piesa de teatru, „Cerere în casatorie” de A.P. Cehov, spectacol de licenta, anul III,actorie,clasa prof.univ.dr. Doru Ana. Interpreteaza: Alexandru Moldovan, Paul Nistor si Cristiana Luca, intrarea costa 10 lei. Programul manifestarilor va continua joi de la ora 11 la Primaria Bocsa unde are loc lansarea volumului „Picaturi de arta si credinta bocseana”, volum aparut în seria „Bocsa - istorie si cultura” sub egida Bibliotecii Orasenesti „Tata Oancea” Bocsa, dar si a numarului 2 al Revistei „Bocsa Culturala”. Tot in aceeasi zi, de la ora 17, in Corpul B al Primariei are loc vernisajul expozitiei de fotografie documentara din colectia Hanco Viliam Mihai – „Bocsa de altadata, itinerar imagistic”. De la ora 19, manifestarile se muta la Manastirea „Sf.Ilie” cand incep o serie de servicii religioase, dupa urmatorul program :

  • ora 19 -Slujba Vecerniei unita cu Litia
  • ora 20 -Slujba Utreniei;
  • ora 23 -Acatistul Sfantului Prooroc Ilie

Vineri, 20.07.2018

– ora 02,00 Sfanta Liturghie (în biserica manastirii);

 - ora 06,30 Sfintirea apei si taina Sfantului Maslu;

 - ora 09,30 Sfanta Liturghie oficiata de catre un sobor de preoti;

 

Tot vineri, de la ora 18,30, la Casa de Cultura are loc un spectacol de dansuri populare cu Ansamblul „Bocsana”, urmand ca de la ora 19.00 sa sustina un recital de muzica populara Formatia Florin Ionas-Generalul si solistii: Claudia Ionas, Diana Selagea, Nena Damian, Daniel Ilie, Lele Craciunescu, prezentator Varu Sandel. In fine, sambata, tot la Casa de Cultura, de la ora 19.00 are loc concert de muzica rock cu formatia „REDDOK”, iar o ora mai tarziu incepe concertul de muzica pop-dance care ii are invitati pe Elena Gheorghe, Noaptea Tarziu, Whats Up, Aurelian Temisan, prezentator Zsolt Kapros. De la ora 23, are loc focul de artificii care incheie manifestarea.

 

Urmareste-ne pe Twitter!

Vremea

Snow Showers

-2°C

Resita

Snow Showers

Umiditate: 100%

Vant: 4.83 km/h

  • 16 Dec 2018

    Snow 0°C -3°C

  • 17 Dec 2018

    Cloudy 0°C -3°C

Curs Valutar