Cu pistolul la urne

Sâmbătă, 06 Octombrie 2018
Evalueaza articolul
(0 voturi)

Un caransebeșean care avea o casă de vacanță în Băuțarul Superior a fost surprins de către polițistul însărcinat cu paza Secției de Votare nr. 165 în timp ce intenționa să intre să voteze, având un pistol cu bile asupra sa.

Polițistul a împiedicat bătrânul să acceadă în secția de votare și i-a confiscat pistolul, pe care acela îl deținea cu acte legale.

Se pare că acesta se va alege și cu o amendă contravențională de 5.000 de lei.

” În județul Caraș-Severin, polițistul care făcea parte din dispozitivul de pază al unei secții de votare a observat un bărbat  care avea asupra sa un pistol cu bile de cauciuc și care se pregătea să intre în secție.  Acesta a fost condus la subunitatea de politie unde s-a stabilit că se afla sub influența băuturilor alcoolice, sens în care a fost sancționat contravențional conform Legii privind regimul armelor și munițiilor care interzice purtarea armei sub influența băuturilor alcoolice.

 

Efectivele Ministerului Afacerilor Interne vor verifica în continuare toate sesizările privind săvârșirea unor contravenții sau infracțiuni pentru a stabili cu certitudine existența aspectelor semnalate. Acolo unde va fi cazul, vor fi luate măsurile prevăzute de lege” spune inspectorul Monica Dajbog, purtătorul de cuvânt al Ministerului Afacerilor Interne.

Urmareste-ne pe Twitter!

Vremea

Mostly Clear

-8°C

Resita

Mostly Clear

Umiditate: 100%

Vant: 12.87 km/h

  • 04 Ian 2019

    Mostly Cloudy -2°C -6°C

  • 05 Ian 2019

    Partial inorat -1°C -5°C

Curs Valutar