Polițist găsit mort la Oravița

Joi, 06 Decembrie 2018
Evalueaza articolul
(1 Vot)

Un poliţist de la Poliția Transporturi şi concubina acestuia au fost găsiţi decedaţi, joi dimineaţa, în locuinţa lor din oraşul Oraviţa.

 


"Am fost sesizaţi prin apelul unic 112 despre faptul că un poliţist de la Poliţia Transporturi Oraviţa a fost găsit în locuinţă decedat. În locuinţă a fost găsită şi concubina acestuia, de asemenea decedată. În prezent, se desfăşoară cercetări sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Caraş-Severin, pentru stabilirea stării de fapt, a împrejurărilor în care au decedat cele două persoane", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Caraş-Severin, Dinu Nicorici. 

Potrivit acestuia, pistolul de serviciu al bărbatului era păstrat la sediul Poliţiei din Oraviţa crima fiind săvârșită cu o altă armă. Cel mai probabil, spun surse din cadrul anchetei, ar fi vorba despre un cuțit cu care Cornel Hernea, adjunctul șefului de post de la Postul de Poliție TF Oravița ar fi înjunghiat-o de mai multe ori pe concubine sa, Marcela Givada, cu care avea și un copil de un an, minorul neaflându-se în incintă. Femeia avea 35 de ani, iar poliţistul, 37 de ani. 

Cea care a solicitat ajutor pentru deblocarea uşii, având în vedere că nu răspundea nimeni, nici la telefon, nici la uşă, a fost mama poliţistului. 

 

Media

Urmareste-ne pe Twitter!

Vremea

Mostly Clear

-8°C

Resita

Mostly Clear

Umiditate: 100%

Vant: 12.87 km/h

  • 04 Ian 2019

    Mostly Cloudy -2°C -6°C

  • 05 Ian 2019

    Partial inorat -1°C -5°C

Curs Valutar