Exersează aceste 3 exerciții de intuiție pentru a reuși la jocurile de noroc online!

Duminică, 25 Noiembrie 2018
Evalueaza articolul
(0 voturi)

Antrenează-ți intuiția cu ajutorul acestor exerciții practicate de către profesioniștii la jocurile de noroc online pentru a reuși în viață.

Învață să-ți antrenezi intuiția pentru a reuși în tot ceea ce îți propui!

Printre elementele-cheie care disting jucătorii obișnuiți de cei profesioniști este înțelegerea șanselor asociate diverselor fenomene relevante pentru a reuși în joc. Competența, într-o mare măsură, implică cunoașterea probabilității unei situații și folosirea acestor informații cu înțelepciune pentru optimizarea nivelului de performanța. Incompetența implică adesea ignorarea probabilităților și acționarea necorespunzătoare în urma încrederii nejustificate sau a pesimismului prematur.

De aceea, foarte mulți dintre jucătorii profesioniști la jocuri de noroc online se bazează pe intuiție atunci când joacă pe platformele de cazinou din mediul digital, dar și pe exersarea jocurilor favorite în mod gratuit, așa cum este posibil pe https://www.jocuricalaaparate.biz/casino-jocuri-gratis/. Ceea ce înseamnă că intuiția poate fi antrenată, pentru a ajunge la un nivel foarte ridicat în timp, favorizându-ți obținerea unor rezultate excepționale!

Exersează-ți intuiția jucând jocul "Observă totul în jurul tău"!

Mulți oameni se “plimbă” prin viață fără să fie complet conștienți de ceea ce se întâmplă cu adevărat în jurul lor. Lucrurile se întâmplă și nici măcar nu văd. Intuiția lor le dă semne și mesaje subtile, și cu toate acestea nu bagă de seamă anumite elemente din jurul lor. Cu cât observi mai multe - de la culoarea și țesătura rochiei cuiva, până la sunetul vântului care suflă - cu atât vei deveni mai conștient de adevăr. Intuiția necesită prezență de sport. Exersând cu ajutorul acestui joc vei fii conștient în orice moment de ceea ce se întâmplă în jurul tău și poți profita de anumite oportunități, așa cum sunt gesturile jucătorilor de la masă de joc și care sunt ticurile acestora.

Antrenează-ți simțul intuiției și ghicește ceea ce simt persoanele din jurul tău!

Dincolo de avantaje pe care le vei obține în timp, acest lucru este chiar distractiv! Începe dimineața, ghicind ce fel de dispoziție va avea șeful/ șefa sau colegii de la serviciu. Sau, exersează-ți intuiția (prin vizualizarea unor imagini în mintea ta) cum se vor comporta soțul / soția sau copiii la sfârșitul zilei, atunci când vei ajunge acasă. Procedează ca și cum ai juca un joc și verifică-te pentru a vedea ce se întâmplă. Poți să-ți și notezi care sunt rezultatele - acest lucru va da un aer de credibilitate la tot ceea ce faci și îți va întări încrederea în intuiția ta și în capacitatea de a prevedea anumite lucruri.

Căuta mesaje specifice în cărți sau muzică!

Înainte de a-ți începe ziua sau atunci când cauți o soluție la o problemă, deschide o carte - orice carte pe care simți că trebuie să o deschizi- și alege o anumită pagină și apoi un anumit paragraf de pe acea pagină. Lasă paragraful să fie îndrumarea ta. Poți face acest lucru și cu piesele muzicale; de exemplu, stabilește că următoarea melodie pe care o auzi la radio sau pe dispozitivul mobil să conțină îndrumările de care ai nevoie pentru următoarea perioadă. Și apoi acordă atenția cuvenită acestor mesaje pentru a le descoperi înțelesul.

Utilizează aceste exerciții de intuiție pentru a-ți dezvolta și consolida abilitățile intuitive. Pentru a te baza pe intuiția ta la fel de ușor precum te bazezi pe simțul văzului sau mirosului, trebuie să ai încredere că dispui de această caracteristică și că știi că poți beneficia de ea. În acest fel o să ai parte de îndrumări care se vor dovedi avantajoase de-a lungul timpului!

Urmareste-ne pe Twitter!

Vremea

Mostly Clear

-8°C

Resita

Mostly Clear

Umiditate: 100%

Vant: 12.87 km/h

  • 04 Ian 2019

    Mostly Cloudy -2°C -6°C

  • 05 Ian 2019

    Partial inorat -1°C -5°C

Curs Valutar