Yam Yam

Investitii importante la Caransebes. Milioane de lei directionate catre principalele prioritati ale orasului

Vineri, 07 Martie 2014
Evalueaza articolul
(0 voturi)
resiita.ro - Milioane de lei directionate catre principalele prioritati ale orasului resiita.ro - Milioane de lei directionate catre principalele prioritati ale orasului FOTO: resita.ro

Consilierii locali din Caransebes au aprobat pe lista de investitii pentru perioada urmatoare, trei obiective ce vor fi finantate cu fonduri de la bugetul local.

Pentru ca Liceul Traian Doda isi va sarbatori in vara acestui an centenarul, alesii gugulani au decis, intr-o sedinta extraordinara de lucru, sa aloce 1 milion de lei pentru lucrari de reparatii la cladirea unitatii scolare. Si infrastructura urbei este in atentia consilierilor, care au aprobat suma de 4,4 mil de lei pentru inceperea reabilitarii tronsonului de drum afectat de traficul greu din vara anului trecut, din cauza inchiderii soselei de centura. In aceasta primavara vor fi refacute strazile Calea Severinului, Calea Orsovei, strada Libertatii, Tribunalului si Nicolae Balcescu. Pentru ca din partea constructorului soselei de centura s-au primit doar promisiuni, municipalitatea a alocat fonduri si pentru reabilitarea strazii Traian Doda, care uneste centrul urbei cu soseaua de ocolire, in zona Aeroportului Caransebes. Lucrarile vor incepe in aceasta primavara, asigura conducerea administratiei publice locale.

Refill
Ecomart
Spark oil

Urmareste-ne pe Twitter!

Vremea

Mostly Cloudy

13°C

Resita

Mostly Cloudy

Umiditate: 80%

Vant: 11.27 km/h

  • 26 Mai 2018

    Scattered Showers 25°C 14°C

  • 27 Mai 2018

    Scattered Thunderstorms 24°C 13°C

Curs Valutar

Rieker