I love Oravita! Concert de hip-hop si beatbox la Casa de Cultura "Mihai Eminescu"

Miercuri, 26 Martie 2014
Evalueaza articolul
(2 voturi)
resita.ro - Concert de hip-hop si beatbox la Casa de Cultura "Mihai Eminescu" resita.ro - Concert de hip-hop si beatbox la Casa de Cultura "Mihai Eminescu"

Vineri 29 martie, incepand cu ora 18:00, la Casa de Cultura "Mihai Eminescu" din Oravita, va avea loc un concert de muzica hip-hop si beatbox sustinut de "Micii artisti" oraviteni: Swear; Stanley; May Ups; Filaret si Drog.

Spectacolul este o premiera in materie de muzica hip-hop si beatbox la Oravita, intrucat cei care vor sustine concertul sunt elevi ai liceelor din oras. Chiar si tema concertului este legata tot de oras, concertul avand numele "I love Oravita!". "Mici artisti" au trecut deja de emotia primei aparitii pe scena, majoritatea dintre ei participand la diverse manifestari culturale din oras, insa nu si impreuna, si niciodata la un concert de muzica de gen, fapt ce i-a determinat sa organizeze un concert de muzica hip-hop si beatbox. Punctul de atractie al concertului este piesa "Oravita", piesa interpretata de Swear si Stanley. Piesa al carei videoclip a fost lansat recent pe retelele de socializare, are ca si mesaj promovarea orasului Oravita, cu toate obiectivele importante ale urbei, imaginile si versurile ilustrand o fila de istorie a orasului Oravita. Din program nu vor lipsi nici piesele "Poveste mea"; "Pierdut"; "Shou"; "Viata de noapte". Baietii promit un show pe cinste si va invita pe toti la concert, intrarea fiind libera.​

 

   

Urmareste-ne pe Twitter!

Vremea

Mostly Clear

-8°C

Resita

Mostly Clear

Umiditate: 100%

Vant: 12.87 km/h

  • 04 Ian 2019

    Mostly Cloudy -2°C -6°C

  • 05 Ian 2019

    Partial inorat -1°C -5°C

Curs Valutar