Circulatie rutiera si pietonala interzisa. Timp de cateva ore, o zona de langa Resita va fi blocata

Miercuri, 26 Martie 2014
Evalueaza articolul
(0 voturi)
resita.ro - imp de cateva ore, o zona de langa Resita va fi blocata resita.ro - imp de cateva ore, o zona de langa Resita va fi blocata FOTO: resita.ro

Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta "Semenic" al judetului Caras-Severin, a anuntat ca va desfasura, joi, in poligonul S.C. Arsenal S.A. din Resita, o actiune de distrugere de munitie asanata de pe teritoriul judetului.

Distrugerea de munitie va fi efectuata in conditii de maxima siguranta de o echipa de pirotehnisti. Conducerea ISU Caras-Severin a precizat ca in timpul actiunii, care este programata la ora 11:00, se va folosi metoda de distrugere prin explozie, pe cale pirotehnica. Se vor distruge doua proiectile explozive de calibru 152 mm, zece bombe pentru aruncator, de calibru 120 mm si o grenada de mana defensiva. Munitia a fost ridicata in ultima perioada in timpul unor actiuni de asanare, care au avut loc pe raza intregului judet. Pentru siguranta, cetatenii sunt rugati sa evite deplasarea in zona poligonului S.C. Arsenal S.A.

Urmareste-ne pe Twitter!

Vremea

Showers

8°C

Resita

Showers

Umiditate: 93%

Vant: 6.44 km/h

  • 22 Oct 2018

    Scattered Showers 15°C 5°C

  • 23 Oct 2018

    Rain 14°C 6°C

Curs Valutar