Circulatie rutiera si pietonala interzisa. Timp de cateva ore, o zona de langa Resita va fi blocata

Miercuri, 26 Martie 2014
Evalueaza articolul
(0 voturi)
resita.ro - imp de cateva ore, o zona de langa Resita va fi blocata resita.ro - imp de cateva ore, o zona de langa Resita va fi blocata FOTO: resita.ro

Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta "Semenic" al judetului Caras-Severin, a anuntat ca va desfasura, joi, in poligonul S.C. Arsenal S.A. din Resita, o actiune de distrugere de munitie asanata de pe teritoriul judetului.

Distrugerea de munitie va fi efectuata in conditii de maxima siguranta de o echipa de pirotehnisti. Conducerea ISU Caras-Severin a precizat ca in timpul actiunii, care este programata la ora 11:00, se va folosi metoda de distrugere prin explozie, pe cale pirotehnica. Se vor distruge doua proiectile explozive de calibru 152 mm, zece bombe pentru aruncator, de calibru 120 mm si o grenada de mana defensiva. Munitia a fost ridicata in ultima perioada in timpul unor actiuni de asanare, care au avut loc pe raza intregului judet. Pentru siguranta, cetatenii sunt rugati sa evite deplasarea in zona poligonului S.C. Arsenal S.A.

acs banat
Refill
Spark oil
Ecomart

Urmareste-ne pe Twitter!

Vremea

Predominant insorit

24°C

Resita

Predominant insorit

Umiditate: 77%

Vant: 6.44 km/h

  • 15 Aug 2018

    Partial inorat 26°C 15°C

  • 16 Aug 2018

    Partial inorat 27°C 18°C

Curs Valutar