Iti doresti sa fi deasupra tuturor? Urmeaza cursurile de zbor de la Caransebes

Marți, 01 Aprilie 2014
Evalueaza articolul
(1 Vot)
resita.ro - Urmeaza cursurile de zbor de la Caransebes resita.ro - Urmeaza cursurile de zbor de la Caransebes FOTO: resita.ro

Pentru al VI-lea an consecutiv, Aeroclubul Romaniei, filiala Caransebes, organizeaza cursuri de zbor gratuite, pentru elevi si tineri cu varsta pana in 22 de ani.

In aceasta perioada, 5 boboci din Timisoara, Resita si Caransebes urmeaza cursurile teoretice, care se vor finaliza in 30 aprilie. Orele sunt efectuate intr-un sediu modern, amenajat de administratia publica locala in cladirea administrativa de la Aeroportul Caransebes. In aceeasi cladire reabilitata si modernizata de municipalitate, isi vor desfasura activitatea logistica si angajatii Unitatii Speciale de Aviatie, ce urmeaza a se infiinta la Caransebes. Potrivit comandorului, Marinel Cheveresean, comandantul Aeroclubului, cursurile de zbor cu un avion ultra usor, vor fi organizate din 15 mai. Pe langa debutanti, isi vor continua pregatirea si elevii mai avansati, care zboara in simpla comanda, adica fara ajutorului unui pilot experimentat. Pentru obtinerea brevetului de zbor, pregatirea dureaza 2-3 ani de zile, timp in care trebuie atinse 40 de ore de zbor.

Urmareste-ne pe Twitter!

Vremea

Mostly Clear

-8°C

Resita

Mostly Clear

Umiditate: 100%

Vant: 12.87 km/h

  • 04 Ian 2019

    Mostly Cloudy -2°C -6°C

  • 05 Ian 2019

    Partial inorat -1°C -5°C

Curs Valutar