Caransebesul a deschis punctul de sacrificare al mieilor. Vezi care sunt taxele impuse comerciantilor de animale

Vineri, 11 Aprilie 2014
Evalueaza articolul
(1 Vot)
resita.ro - Caransebesul a deschis punctul de sacrificare al mieilor resita.ro - Caransebesul a deschis punctul de sacrificare al mieilor FOTO: resita.ro

Administratia Piata Gugulanilor din municipiul Caransebes a deschis, vineri, punctul de sacrificare ovine si caprine, avizat temporar de catre Directia Sanitar - Veterinara si Siguranta Alimentelor Caras-Severin.

Taxa de sacrificare este de 5 lei/cap animal. Pentru macelari se percepe o taxa de 30 de lei/zi. Potrivit primarului municipiului Caransebes, Marcel Vela, tarifele sunt nemodificate din 2005, si se aplica in conformitate cu prevederile HCL nr. 217. Cumparatorii trebuie sa nu achizitioneze carnea de miel din spatii neautorizate, pentru a prevenii aparitia unor toxiinfectii alimentare. Crescatorii, dar si cei care supravegheaza taierea mieilor, spun ca numai astfel, oamenii vor fi siguri pe ceea ce cumpara. Punctul de sacrificare indeplineste toate conditiile sanitar-veterinare. De asemenea, spatiul este supravegheat si monitorizat permanent de catre medici veterinari din cadrul DSV Caras-Severin.

Refill
Spark oil
Ecomart

Urmareste-ne pe Twitter!

Vremea

Clear

8°C

Resita

Clear

Umiditate: 81%

Vant: 11.27 km/h

  • 21 Apr 2018

    Sunny 21°C 7°C

  • 22 Apr 2018

    Sunny 22°C 10°C

Curs Valutar