Contract cu Primaria. Consilier local cercetat de Agentia Nationala de Integritate

Miercuri, 12 August 2015
Evalueaza articolul
(1 Vot)
resita.ro -Consilier local cercetat de Agentia Nationala de Integritate resita.ro -Consilier local cercetat de Agentia Nationala de Integritate

Un consilier local este cercetat de catre Agentia Nationala de Integritate fiind acuzat ca s-a folosit de functia sa pentru a obtine un contract.

Inspectorii de integritate sustin ca Curiac Nedelcu se afla in conflict de interese. ”La data de 23 mai 2014 a participat in calitate de consilier local la deliberarea si adoptarea hotararii Consiliului Local Carasova privind repartizarea suprafetelor de teren aflate in administrarea Comunei Carasova, si, ulterior, in data de 28 mai 2014, a incheiat cu Primaria Comunei Carasova un contract de inchiriere pentru o suprafata de pajiste aflata in domeniul privat al Comunei Crasova”, a anuntat Agentia Nationala de Integritate. Persoana evaluata a incalcat, astfel, dispozitiile art. 46 din Legea nr. 215/2001, si dispozitiile art. 75, lit. a) si art. 77, alin. (1) si (2) din Legea nr. 393/2004. ANI reaminteste ca „Persoana […] fata de care s-a constatat existenta conflictului de interese ori starea de incompatibilitate este decazuta din dreptul de a mai exercita o functie sau o demnitate publica […] pe o perioada de 3 ani de la data eliberarii, destituirii din functie ori demnitatea publica respectiva sau a incetarii de drept a mandatului. Daca persoana a ocupat o functie eligibila, nu mai poate ocupa aceeasi functie pe o perioada de 3 ani de la incetarea mandatului”.

 

Urmareste-ne pe Twitter!

Vremea

Cloudy

2°C

Resita

Cloudy

Umiditate: 96%

Vant: 6.44 km/h

  • 23 Nov 2017

    Mostly Cloudy 14°C 4°C

  • 24 Nov 2017

    Mostly Cloudy 11°C 3°C

Curs Valutar

Rieker