13 puncte pe ordinea de zi. Consilierii judeteni chemati la o sedinta ordinara in sambata in care se recupereaza ziua libera de 2 Decembrie

Luni, 12 Decembrie 2016
Evalueaza articolul
(1 Vot)
resita.ro -Consilierii judeteni chemati la o sedinta ordinara in sambata in care se recupereaza ziua libera de 2 Decembrie resita.ro -Consilierii judeteni chemati la o sedinta ordinara in sambata in care se recupereaza ziua libera de 2 Decembrie foto: resita.ro

Consiliul Judetean Caras Severin se va intruni intr-o sedinta ordinara sambata pe 17 decembrie.

Alesii judeteni vor discuta pe marginea a 13 puncte care au fost inscrise pe ordinea de zi. Sedinta a fost convocata sambata pentru ca aceasta zi este considerata zi lucratoare dupa ce functionarii publici nu au lucrat pe data de 2 decembrie.

 

1. Proiect de hotarare privind rectificarea bugetului propriu al Judetului Caras- Severin, pe anul 2016.

2. Proiect de hotarare pentru modificarea Hotararii Consiliului Judetean Caras-Severin nr. 19/27.01.2016 privind aprobarea bugetului propriu al Consiliului Judetean Caras-Severin si a bugetelor de venituri si cheltuieli  ale institutiilor si serviciilor publice de sub autoritatea Consiliului Judetean  Caras-Severin sau finantate de catre acesta, pe sursa A, pe anul 2016, modificata si completata.

3. Proiect de hotarare  pentru modificarea Hotararii Consiliului Judetean Caras-Severin nr. 20/27.01.2016 privind aprobarea bugetelor de venituri si cheltuieli ale institutiilor si serviciilor publice de sub autoritatea Consiliului Judetean  sau finantate de catre acesta pe sursa E, pe anul 2016, modificata si completata.

 4. Proiect de hotarare pentru modificarea Hotararii Consiliului Judetean Caras-Severin nr. 21/27.01.2016 privind aprobarea bugetului de venituri si cheltuieli al Spitalului Judetean de Urgenta Resita, institutie de sub autoritatea Consiliului Judetean sau finantata de catre acesta pe sursa F, pe anul 2016, modificata.

 5. Proiect de hotarare pentru modificarea Hotararii Consiliului Judetean Caras-Severin nr.22/27.01.2016 privind aprobarea bugetelor de venituri si cheltuieli ale institutiilor si serviciilor publice de sub autoritatea Consiliului Judetean sau finantate de catre acesta pe sursa G, pe anul 2016, modificata si completata.

 6.Proiect de hotarare privind repartizarea pe unitati administrativ-teritoriale a sumelor pentru finantarea drepturilor copiilor/elevilor/tinerilor cu cerinte educationale speciale integrati în învatamantul de masa,pentru anul 2016.

 7. Proiect de hotarare  privind repartizarea pe unitati administrativ- teritoriale a cotei de 20% din sumele defalcate  din taxa pe valoarea adaugata  si din cota de  18,5% din impozitul pe venit pentru echilibrarea  bugetelor locale pentru achitarea arieratelor provenite din neplata cheltuielilor de functionare si/sau de capital, în ordinea cronologica a vechimii arieratelor pentru rambursarea ratelor la împrumuturile contractate  în baza O.U.G. nr.2/2015 pentru modificarea si completarea  unor acte normative, precum si alte masuri, aprobata cu modificari prin Legea nr.171/2015 cu modificarile si completarile ulterioare, a O.U.G. nr.46/2015 pentru stabilirea unor masuri financiare si pentru modificarea si completarea unor acte normative, pentru sustinerea  programelor de dezvoltare locala si a proiectelor de infrastructura care necesita cofinantare locala, pe anul 2016.

8. Proiect de hotarare  privind aprobarea solicitarii adresata Ministerului Sanatatii pentru achizitionarea unui aparat mamograf digital în cadrul Serviciului Radiologie- Imagistica al Spitalului Judetean de Urgenta Resita.

9. Proiect de hotarare   privind  stabilirea  preturilor  medii la produsele agricole din judetul Caras-Severin pe anul 2017.

10. Proiect de hotarare privind exprimarea avizului consultativ referitor la normele anuale de venit pe categorii de meserii pentru anul 2017, stabilite de catre  Administratia Judeteana  a Finantelor Publice  Caras-Severin.

11.Proiect de hotarare privind aprobarea Programului manifestarilor culturale si activitatilor metodice ale Bibliotecii Judetene ”Paul Iorgovici”Caras-Severin, pentru anul 2017.

12. Proiect de hotarare privind aprobarea efectuarii în anul 2017, a concediului de odihna neefectuat în anul 2016, de catre presedintele si vicepresedintele Consiliului Judetean Caras-Severin, domnul Silviu Hurduzeu si domnul  Ionut -Mihai  Popovici.

 13. Analiza modului în care sunt îndeplinite sarcinile ce revin administratiei publice judetene pe linia pregatirii economiei si teritoriului pentru aparare si stabilirea masurilor ce se impun.

 

 

Urmareste-ne pe Twitter!

Vremea

Sunny

21°C

Resita

Sunny

Umiditate: 62%

Vant: 6.44 km/h

  • 17 Oct 2017

    Sunny 22°C 6°C

  • 18 Oct 2017

    Mostly Cloudy 23°C 10°C

Curs Valutar

Rieker