Resitenii atrasi cu reduceri sa isi plateasca taxele si impozitele. Ce variante de plata ofera administratia locala

Miercuri, 22 Februarie 2017
Evalueaza articolul
(1 Vot)
resita.ro -Resitenii atrasi cu reduceri sa isi plateasca taxele si impozitele resita.ro -Resitenii atrasi cu reduceri sa isi plateasca taxele si impozitele foto: resita.ro

Serviciul de Taxe si Impozite din subordinea Primariei Resita aduce la cunostinta contribuabililor persoane fizice ca prin Hotararea de Consiliu Local nr. 24 din data de 30.01.2017 a fost aprobata acordarea scutirii de la plata dobanzilor, penalitatilor si majorarilor de întarziere pentru persoanele fizice care achita integral în perioada 01.02.2017-31.03.2017 debitele principale restante, inclusiv amenzi contraventionale, existente în sold.

 

Totodata, atat contribuabilii persoane fizice, cat si persoane juridice care achita integral pana la data de 31.03.2017 debitele aferente anului fiscal 2017, debite provenite din impozite pe cladiri, teren si mijloace de transport, beneficiaza de o bonificatie de 10% din debit, în conformitate cu prevederile Hotararii de Consiliu Local nr. 323 din data de 22.12.2017, privind stabilirea impozitelor si taxelor pe anul 2017.

“Mentionam faptul ca la nivelul Serviciului Public ”Directia Impozite si Taxe” sunt disponibile urmatoarele mijloace de plata a impozitelor si taxelor locale:

-Plata în numerar la ghiseele serviciului;

-Plata cu cardul bancar la ghiseele serviciului, fiind acceptate atat cardurile de debit cat si de credit;

-Plata prin mandat postal;

-Plata prin virament bancar cu ordin de plata;

-Plata online prin intermediul cardului bancar. Acest tip de plata se poate face prin intermediul platformei GHISEUL.RO. Pentru efectuarea acestui tip de plata se acceseaza de catre contribuabil platforma sus mentionata, unde i se genereaza un username si o parola pe care ulterior contribuabilul poate sa o personalizeze. Astfel, plata se poate face din orice loc prin simpla acccesare a acestei platforme. În acest fel vor putea fi vizualizate oricand impozitele si taxele pe care contribuabilul le are de platit, putand alege ce fel de plata va face si suma pe care o plateste.

Aceasta ultima modalitate de plata am implementat-o pentru a veni în sprijinul contribuabililor care au un program încarcat, evitand astfel deplasarile si cozile de la ghisee.”, a anuntat Primaria Resita.

Urmareste-ne pe Twitter!

Vremea

Sunny

21°C

Resita

Sunny

Umiditate: 62%

Vant: 6.44 km/h

  • 17 Oct 2017

    Sunny 22°C 6°C

  • 18 Oct 2017

    Mostly Cloudy 23°C 10°C

Curs Valutar

Rieker