Turistii care vin in judet nu vor mai da peste masinile incarcate cu lemne si balast. Restrictii de tonaj la sfarsit de saptamana pe 7 drumuri judetene

Vineri, 03 Martie 2017
Evalueaza articolul
(1 Vot)
resita.ro -Turistii care vin in judet nu vor mai da peste masinile incarcate cu lemne si balast resita.ro -Turistii care vin in judet nu vor mai da peste masinile incarcate cu lemne si balast foto: resita.ro

Consiliul Judetean Caras-Severin a hotarat sa aplice o restrictie de tonaj pe 7 drumuri judetene pe care le administreaza.

Restrictia este pentru vehiculele rutiere cu masa maxima autorizata mai mare de 7,5 tone. “Restrictiile au fost aprobate pe o perioada de 2 ani, începand cu data de 01.03.2017 si se aplica doar la sfarsit de saptamana, respectiv de vineri orele 15:00 si pana luni orele 06:00.

Sunt vizate urmatoarele drumuri:

DJ 571K, Potoc (DJ 571C km 14+000) - Cheile Nerei;

DJ 582, Resita (DN 58) - Cuptoare - Garina - Brebu Nou - Slatina Timis;

DJ 582D, Valiug - Crivaia - Vila Klaus,

DJ 582E, Prislop (DJ 582 km 30+300) - Statiunea Semenic,

DJ 586, Bocsa – Ocna de Fier – Intersectie DJ 586A,

DJ 586A, DJ 586 – Dognecea,

DJ 608A, Caransebes (DN 6) - Zervesti - Turnu Ruieni - Borlova – Statiunea Muntele Mic. “, a anuntat Consiliul Judetean.

 

Se excepteaza de la restrictie vehiculele detinute de Ministerul Apararii Nationale, de unitatile Ministerului Afacerilor Interne, de serviciile publice de ambulanta, de serviciile publice comunitare pentru situatii de urgenta, cele care efectueaza transportul în interesul NATO, vehiculele detinute de institutii ale statului cu atributii în securitatea si siguranta nationala, vehiculele care circula în interesul administratorului drumurilor, transporturi de persoane, transporturi de animale vii si de produse perisabile de origine animala si vegetala. Mai sunt exceptate vehiculele care participa la interventii în caz de fenomene naturale care afecteaza caile de comunicatii si telecomunicatii, zone locuite si obiective de interes national, transporturile funerare, transportul de echipamente de prim ajutor si ajutoare umanitare în cazul unor calamitati sau dezastre naturale, transporturile postale, transporturi pentru distribuirea de carburanti, transporturi de marfuri sub temperatura controlata, si transporturi bauturi racoritoare, apa minerala/plata, alimente de baza (zahar, ulei faina).

Urmareste-ne pe Twitter!

Vremea

Mostly Cloudy

11°C

Resita

Mostly Cloudy

Umiditate: 87%

Vant: 11.27 km/h

  • 18 Oct 2017

    Mostly Cloudy 22°C 8°C

  • 19 Oct 2017

    Partial inorat 22°C 10°C

Curs Valutar

Rieker