Se sarbatoresc 25 de ani de la înfiintarea institutiei. Presedintii, vicepresedintii, secretarii, dar si cei mai vechi angajati ai Consiliului Judetean Caras-Severin se vor afla in centrul atentiei

Luni, 10 Aprilie 2017
Evalueaza articolul
(1 Vot)
resita.ro - Presedintii, vicepresedintii, secretarii, dar si cei mai vechi angajati ai Consiliului Judetean Caras-Severin se vor afla in centrul atentiei resita.ro - Presedintii, vicepresedintii, secretarii, dar si cei mai vechi angajati ai Consiliului Judetean Caras-Severin se vor afla in centrul atentiei

Sala de sedinte a Palatului Administrativ din Resita gazduieste marti, 11 aprilie 2017, ora 11.00, manifestarile prilejuite de marcarea  împlinirii a 25 de ani de la înfiintarea Consiliul Judetean Caras-Severin.

Evenimentul va aduce laolalta fosti si actuali presedinti ai forului judetean, vicepresedinti, consilieri judeteni, secretari ai judetului, angajati si colaboratori.

“Programul include inaugurarea Galeriei presedintilor, ce cuprinde portretele celor 6 presedinti care au condus Consiliul Judetean Caras-Severin din 1992 si pana în prezent, fiind urmata de acordarea de plachete celor care, de-a lungul celor 25 de ani, au condus institutia judeteana în calitate oficiala de presedinte, vicepresedinte sau secretar al judetului. Totodata, în centrul atentiei vor fi si cei mai vechi angajati aflati înca în functie.”, a anuntat Consiliul Judetean Caras-Severin.

Urmareste-ne pe Twitter!

Vremea

Cloudy

6°C

Resita

Cloudy

Umiditate: 81%

Vant: 6.44 km/h

  • 25 Nov 2017

    Mostly Cloudy 12°C 5°C

  • 26 Nov 2017

    Showers 11°C 5°C

Curs Valutar

Rieker