Ordinea de zi. Sedinta a Consiliului Judetean Caras-Severin

Vineri, 26 Mai 2017
Evalueaza articolul
(1 Vot)
resita.ro -Sedinta a Consiliului Judetean Caras-Severin resita.ro -Sedinta a Consiliului Judetean Caras-Severin

Miercuri, 31 mai, consilierii judeteni se vor intruni intr-o noua sedinta.

Intalnirea va avea loc de la ora 12 , alesii avand pe ordinea de zi urmatoarele proiecte:

 

 1. Proiect de hotarare de modificare si completare a Hotararii Consiliului Judetean nr.11/20.01.2017 privind utilizarea excedentului bugetului local al Judetului Caras-Severin rezultat la incheierea exercitiului bugetar 2016, pentru finantarea cheltuielilor sectiunii de dezvoltare, pe anul 2017, modificata si completata.

      2. Proiect de hotarare privind rectificarea bugetului propriu al Judetului Caras-Severin, pe anul 2017.

      3.Proiect de hotarare pentru modificarea si completarea Hotararii Consiliului Judetean Caras-Severin nr.56/23.03.2017 privind aprobarea bugetului propriu al Consiliului Judetean Caras-Severin si a bugetelor de venituri si cheltuieli ale institutiilor si serviciilor publice de sub autoritatea Consiliului Judetean Caras-Severin sau finantate de catre acesta pe sursa A, pe anul 2017,modificata.

       4. Proiect de hotarare pentru modificarea si completarea Hotararii Consiliului Judetean Caras-Severin nr.57/23.03.2017 privind aprobarea bugetelor de venituri si cheltuieli ale institutiilor si serviciilor publice de sub autoritatea Consiliului Judetean sau finantate de catre acesta pe sursa E, pe anul 2017.

       5. Proiect de hotarare privind atestarea situatiei juridice a bunurilor aflate în domeniul public sau privat al Judetului Caras-Severin.

       6. Proiect de hotarare pentru modificarea Hotararii Consiliului Judetean Caras-Severin nr.22/28.02.2017 privind aprobarea organigramei, a statului functiilor de demnitate publica si a statelor de functii ale aparatului de specialitate al Consiliului Judetean Caras-Severin, cu modificarile si completarile ulterioare.

      7. Proiect de hotarare  pentru modificarea Hotararii Consiliului Judetean Caras-Severin nr.23/28.02.2017 privind aprobarea organigramei  si statelor de functii ale Directiei de Drumuri Judetene  Caras-Severin.

 

 1. Proiect de hotarare pentru modificarea Hotararii Consiliului Judetean Caras-Severin nr.125/30.07.2013 privind aprobarea organigramei si a statului de functii ale Scolii de Arte si Meserii „Ion Romanu”, cu modificarile si completarile ulterioare.

 

 1. Proiect de hotarare pentru modificarea Hotararii Consiliului Judetean Caras-Severin nr.115/31.05.2016 privind aprobarea organigramei si a statului de functii ale Spitalului Judetean de Urgenta Resita, cu modificarile si completarile ulterioare.

 

 1. Proiect de hotarare privind neexercitarea de catre judetul Caras-Severin, a dreptului de preemtiune la vanzarea imobilului Vila ”Transilvania”(Tolvay) situate în orasul Baile-Herculane, str.Nicolae Stoica de Hateg, nr.4, pav.9

 

 1. Proiect de hotarare privind aprobarea Planului de analiza si acoperire a riscurilor al judetului Caras-Severin, reactualizat pentru anul 2017.

 

    12.Proiect de hotarare privind abrogarea expresa a Hotararii Consiliului Judetean Caras-Severin nr. 107/21.06.2013 privind aprobarea participarii Judetului Caras-Severin prin Consiliul Judetean Caras-Severin, în calitate de membru asociat la constituirea „Asociatiei de Dezvoltare Intercomunitara Banatul Alpin Tarcu” cu modificarile si completarile ulterioare.

 

    13.Proiect de hotarare privind abrogarea expresa a Hotararii Consiliului Judetean Caras-Severin nr.108/ 21.06.2013 privind aprobarea participarii Judetului Caras-Severin prin Consiliul Judetean Caras-Severin, în calitate de membru asociat la constituirea „Asociatiei de Dezvoltare Intercomunitara Banatul Alpin Muntele Mic”, cu modificarile si completarile ulterioare.

 

 1. Proiect de hotarare privind aprobarea programului audientelor acordate cetatenilor de catre presedintele, vicepresedinti si consilierii judeteni.

 

15.Proiect de hotarare pentru modificarea Hotararii Consiliului Judetean Caras-Severin nr. 133/30.06.2016 privind constituirea comisiilor de specialitate ale Consiliului Judetean Caras-Severin, cu modificarile si completarile ulterioare.

 

       16.Proiect de hotarare privind desemnarea reprezentantului Consiliului Judetean caras-Severin în comisia de solutionare a contestatiilor formulate împotriva certificatelor de orientare scolara si profesionala emise de catre Comisia de Orientare Scolara si Profesionala (C.O.S.P.) din cadrul Centrului Judetean de Resurse si de Asistenta Educationala Caras-Severin.

 

       17.Proiect de hotarare pentru modificarea Hotararii Consiliului Judetean Caras-Severin nr. 36/2007 privind aprobarea Actului Constitutiv al SC „Ecologica Oravita” SRL, cu modificarile si completarile ulterioare.

 

      18.Proiect de hotarare pentru modificarea Hotararii Consiliului Judetean nr.163/2005 privind aprobarea Actului Constitutiv al SC ”SCHILIFT” SRL.

     19.Proiect de hotarare pentru modificarea Hotararii Consiliului Judetean Caras-Severin nr. 106/21.06.2013 privind aprobarea participarii Judetului Caras-Severin prin Consiliul Judetean Caras-Severin, în calitate de membru asociat la constituirea „Asociatiei de Dezvoltare Intercomunitara Banatul Alpin Semenic”.

 

    20.Informare privind constatarea contraventiilor si aplicarea sanctiunilor prevazute de O.G. nr.43/1997, activitati desfasurate de persoane împuternicite în acest sens din cadrul Directiei  de Drumuri Judetene Caras-Severin.

 

 1. Raport de activitate al SC AQUACARAS SA Caras-Severin, pe anul 2016.

 

 1. Raport anual de activitate, pe anul 2016, al Asociatiei Cluster Regional Tehnologia Informatiei si a Comunicatiilor-Regiunea Vest Romania.

 

 1. Raport privind activitatea derulata în anul 2016 de catre SC SCHILIFT SRL.

 

 1. Informare privind activitatea S.C. ECOLOGICA ORAVITA S.R.L., pe anul 2016.

 

 1. Informare privind nivelul de asigurare a securitatii si sigurantei civice a comunitatii, în trimestrul I 2017.

 

 

 

Urmareste-ne pe Twitter!

Vremea

Sunny

21°C

Resita

Sunny

Umiditate: 62%

Vant: 6.44 km/h

 • 17 Oct 2017

  Sunny 22°C 6°C

 • 18 Oct 2017

  Mostly Cloudy 23°C 10°C

Curs Valutar

Rieker