Kuhntop
Inchide

Se recupereaza ziua libera. Modificare de program la Serviciile de Pasapoarte si Permise din Resita

Marți, 06 Iunie 2017
Evalueaza articolul
(1 Vot)
resita.ro - Modificare de program la Serviciile de Pasapoarte si Permise din Resita resita.ro - Modificare de program la Serviciile de Pasapoarte si Permise din Resita

Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere si Înmatricularea Vehiculelor si Serviciul Public Comunitar pentru Eliberarea si Evidenta Pasapoartelor Simple Caras-Severin au program special pana joi.

Anuntul a fost facut de catre Institutia Prefectului Caras-Severin care are in subordine cele doua servicii. ”Guvernul Romaniei a adoptat în data de 19 mai 2017 Hotararea nr. 333, privind stabilirea zilei de 2 iunie ca zi libera pentru salariatii din sectorul public. La nivelul Ministerului Afacerilor Interne s-a stabilit ca modalitate de recuperare a zilei libere prelungirea programului de lucru cu doua ore. În acest context, va informam ca Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere si Înmatricularea Vehiculelor si Serviciul Public Comunitar pentru Eliberarea si Evidenta Pasapoartelor Simple Caras-Severin desfasoara în perioada 6 – 8 iunie program cu publicul în intervalul orar 08,30 – 18,30”, a anuntat Prefectura Caras Severin. Decizia este una cat se poate de buna, numarul cererilor de eliberare a pasapoartelor inregistrand o crestere semnificativa in aceasta perioada.  

 

Urmareste-ne pe Twitter!

Vremea

Cloudy

13°C

Resita

Cloudy

Umiditate: 100%

Vant: 6.44 km/h

  • 22 Oct 2017

    Cloudy 16°C 7°C

  • 23 Oct 2017

    Showers 15°C 7°C

Curs Valutar

Rieker