Kuhntop
Inchide

Plangere penala pe numele unui barbat din Resita. S-a apucat de demolat fara sa aiba autorizatie

Duminică, 18 Iunie 2017
Evalueaza articolul
(1 Vot)
resita .ro -Plangere penala pe numele unui barbat din Resita resita .ro -Plangere penala pe numele unui barbat din Resita

Un barbat din Resita, proprietar al unui imobil de pe strada Paul Iorgovici este acuzat ca s-a apucat de demolat un imobil ce se afla in Zona de Protectie a Monumentelor Istorice.

Barbatul este acuzat de politistii locali ca a incalcat legea si pe numele lui a fost depusa o plangere penala. Politistii au fost solicitati telefonic sa verifice legalitatea lucrarilor, de catre o persoana care locuieste in zona. Echipa de control a stabilit ca proprietarul nu detinea niciun fel de autorizatie conform prevederilor Legii nr.50/1991- privind autorizarea executarii lucrarilor de constructie. Tot in urma verificarilor s-a constatat faptul ca imobilul situat pe str. P. Iorgovici se afla în Zona de Protectie a Monumentelor Istorice, potrivit Planului Urbanistic General al municipiului Resita aprobat prin H.C.L. nr.92/2011. Abaterea constatata de politisti constituie infractiune si este  prevazuta de art. 24 lit „a” din Legea nr. 50/1991- privind autorizarea executarii lucrarilor de constructie.

 

 

 

 

 

Urmareste-ne pe Twitter!

Vremea

Rain

7°C

Resita

Rain

Umiditate: 97%

Vant: 11.27 km/h

  • 24 Oct 2017

    Rain 11°C 6°C

  • 25 Oct 2017

    Scattered Showers 10°C 6°C

Curs Valutar

Rieker