Yam Yam

Cine nu curata zapada si gheata in Resita risca amenzi de pana la 2500 de lei

Miercuri, 06 Decembrie 2017
Evalueaza articolul
(1 Vot)
Lugoj Info.ro -Cine nu curata zapada si gheata in Resita risca amenzi de pana la 2500 de lei Lugoj Info.ro -Cine nu curata zapada si gheata in Resita risca amenzi de pana la 2500 de lei foto : Primaria Resita

Reprezentantii Primariei Resita si Politiei Locale sunt decisi sa sanctioneze drastic resitenii care nu curata zapada si gheata in preajma imobilelor.

Primaria reaminteste resitenilor ca exista doua hotarari care ii obliga pe proprietarii de imobile sa ia masuri in anotimpul rece. “Autoritatile publice, institutiile publice si private, operatorii economici, asociatiile guvernamentale, persoanele juridice si fizice au obligatia sa asigure în jurul sediilor în care îsi desfasoara activitatea, pe o distanta de cel putin 5m sau dupa caz pana la marginea suprafetei carosabile, curatirea zapezii si a ghetii de pe trotuare, asigurand astfel o circulatie normala a pietonilor. De asemenea, proprietarilor/locatarilor/administratorului le revine obligatia sa curete de pe aleile si trotuarele din jurul imobilelor zapada si gheata, imediat dupa depunere. În cazul nerespectarii prevederilor stabilite prin cele doua hotarari de consiliu local, Primaria Resita va aplica amenzile contraventionale cuprinse între 500 si 2500 de lei”, a anuntat administratia locala.

 

 

 

 

 

 

acs banat
Refill
Spark oil
Ecomart

Urmareste-ne pe Twitter!

Vremea

Cloudy

20°C

Resita

Cloudy

Umiditate: 90%

Vant: 6.44 km/h

  • 20 Iul 2018

    Showers 23°C 16°C

  • 21 Iul 2018

    Partial inorat 26°C 15°C

Curs Valutar