Primaria Resita demareaza cea mai mare campanie de curatenie care a avut loc vreodata in orasul de pe Barzava

Vineri, 02 Martie 2018
Evalueaza articolul
(0 voturi)
Resita .ro -Primaria Resita demareaza cea mai mare campanie de curatenie care a avut loc vreodata in orasul de pe Barzava Resita .ro -Primaria Resita demareaza cea mai mare campanie de curatenie care a avut loc vreodata in orasul de pe Barzava

Resita ar trebui sa devina cel mai curat oras din sud-vestul tarii, pana in luna mai.

Primaria Municipiului Resita a anuntat ca va derula în perioada 2 martie – 11 mai 2018 un amplu program de curatenie în municipiu, în care vor fi implicate institutii, asociatii de proprietari, organizatii nonguvernamentale, persoane fizice si juridice.

Principalele masuri cuprinse în program sunt :

 

 1. Întalnire cu asociatiile de proprietari la sediul primariei Resita – la aceste întalniri vor fi invitati administratori/ presedinti ai asociatiilor de proprietari/ locatari. Vor fi prezentate obligatiile acestora cu privire la salubrizarea si întretinerea zonelor adiacente imobilelor pe care la administreaza.

 

 1. Intensificarea deplasarilor în teren a agentilor Politiei Locale Resita si a inspectorilor din cadrul Primariei Municipiului Resita, la agenti economici, institutii, asociatii de proprietari si proprietari pentru informarea acestora cu privire la obligatiile ce le revin în ceea ce priveste respectarea legislatiei privind colectarea, valorificarea si eliminarea deseurilor, precum si în ceea ce priveste pastrarea curateiei la locurile de depozitare a deseurilor.

 

 1. Salubrizarea în diverse zone din municipiul Resita împreuna cu voluntari (cetateni, ONG – uri, angajati ai Primariei municipiului Resita si ai altor institutii din oras).

 

 1. Salubrizarea malurilor raului Barzava si a afluentilor sai – actiunea va fi efectuata de SG Apele Romane în baza unui protocol de colaborare cu Primaria Resita.

 

 1. Operatorul de salubritate S.C. Brantner Servicii Ecologice S.R.L. va efectua actiuni de eliminare a depozitarilor necontrolate de deseuri de pe raza municipiului.

 

 1. În perioada 01.03. 2018 – 11.05.2018 se va desfasura concursul destinat asociatiilor de proprietari/ locatari, cu tema ,,RESITA CURATA - CURATAM Sl MENTINEM 2018”. La finalul concursului vor fi acordate urmatoarele premii:

 

- 3        premii I, în cuantum de           2000 lei/ premiu;

- 2        premii II, în cuantum de        1000 lei/ premiu;

- 3        premii III, în cuantum de        500 lei/ premiu;

- 5        mentiuni, în cuantum de         100 lei/ premiu.

 

 

 1. Campanii de colectare a deseurilor de echipamente electrice si electronice de la domiciliu - DEEE – campaniile vor fi realizate de Rorec în parteneriat cu Primaria Municipiului Resita.

 

 1. Actiuni de salubrizare a zonelor de la intrarile în municipiul Resita – la aceste actiuni vor participa voluntari, ONG – uri, angajati ai Primariei municipiului Resita si ai altor institutii din oras.

Urmareste-ne pe Twitter!

Vremea

Cloudy

-3°C

Resita

Cloudy

Umiditate: 96%

Vant: 6.44 km/h

 • 17 Dec 2018

  Cloudy -1°C -3°C

 • 18 Dec 2018

  Cloudy -2°C -4°C

Curs Valutar