Politia Locala le declara razboi resitenilor care arunca gunoiul menajer in cosurile stradale

Joi, 08 Martie 2018
Evalueaza articolul
(0 voturi)
Resita .ro -Politia Locala le declara razboi resitenilor care arunca gunoiul menajer in cosurile stradale Resita .ro -Politia Locala le declara razboi resitenilor care arunca gunoiul menajer in cosurile stradale

Situatie revoltatoare la Resita unde zeci de resiteni aleg sa foloseasca cosurile stradale in locul containerelor pentru a scapa de gunoiul menajer.

Inspectorii de la Serviciul de Gospodarie Urbana si Mediu au sesizat problema inca de acum cateva luni, astfel ca politistii au stat la panda si au luat masuri. In primele doua luni, aproape 60 de resiteni au fost sanctionati pentru ca nu aruncau deseurile menajere in locurile special amenajate. ”În perioada 1 ianuarie – 28 februarie 2018, ca urmare a verificarilor efectuate de catre inspectorii Serviciului de Gospodarie Urbana si Mediu si lucratori ai Directiei Politia Locala din cadrul Primariei Municipiului Resita, s-au aplicat 59 de sanctiuni contraventionale în cuantum de 18.400 lei pentru depozitarea deseului menajer în cosurile stradale. Avand în vedere prevederile H.C.L. 69/2014, precum si situatiile constatate pe teren de catre inspectorii municipalitatii, atragem atentia tuturor cetatenilor, persoane fizice si juridice, sa depoziteze deseurile menajere la platformele de colectare, nu în cosurile stradale sau în alte locatii care nu sunt destinate acestui scop”, a anuntat Primaria Resita.

Urmareste-ne pe Twitter!

Vremea

Mostly Clear

-8°C

Resita

Mostly Clear

Umiditate: 100%

Vant: 12.87 km/h

  • 04 Ian 2019

    Mostly Cloudy -2°C -6°C

  • 05 Ian 2019

    Partial inorat -1°C -5°C

Curs Valutar