Incep plantarile in tot orasul. Ciresi japonezi, corcodusi negrii, artari japonezi si tei pe strazile Resitei

Miercuri, 12 Martie 2014
Evalueaza articolul
(0 voturi)
resita.ro - Ciresi japonezi, corcodusi negrii, artari japonezi si tei pe strazile Resitei resita.ro - Ciresi japonezi, corcodusi negrii, artari japonezi si tei pe strazile Resitei FOTO: resita.ro

Zilele acestea, muncitorii Serviciului Public "Directia pentru Intretinerea si Repararea Patrimoniului Consiliului Local" au demarat lucrarile specifice sezonului de primavara.

Astfel, vor fi plantati 420 de arbori din urmatoarele specii: cires japonez pe Bulevardul Muncii, Parcul Tricolorului, completare str. Progresului; salcam japonez la Calnicel; corcodus negru in completare pe A. I. Cuza; artar japonez pe drumul Lupacului si tei, in completare pe Bulevardul Republicii. De asemenea, sunt in desfasurare lucrarile de plantare a diverselor specii de flori in rondurile amenajate in municipiu, cum ar fi  panselute, “Nu ma uita” si senecio. Reprezentantii Primariei Resita spera ca plantarea pomilor sa se bucure de aprecierea resitenilor. Odata cu plantarea arborilor politia locala va supraveghea zonele, pentru ca persoanele certate cu bunul simt sa nu aiba posibilitatea de a distruge pomii saditi.

 

 

Urmareste-ne pe Twitter!

Vremea

Mostly Cloudy

1°C

Resita

Mostly Cloudy

Umiditate: 77%

Vant: 11.27 km/h

  • 16 Nov 2018

    Partial inorat 9°C 1°C

  • 17 Nov 2018

    Mostly Cloudy 6°C 1°C

Curs Valutar