Tot mai interesati sa se perfectioneze. Camera Agricola Caras-Severin continua seria cursurilor destinate agriculturii

Miercuri, 12 Martie 2014
Evalueaza articolul
(1 Vot)
resita.ro -  Camera Agricola Caras-Severin continua seria cursurilor destinate agriculturii resita.ro - Camera Agricola Caras-Severin continua seria cursurilor destinate agriculturii FOTO: resita.ro

Reprezentantii Camerei Agricole Caras-Severin, pregatesc in permanenta, agricultorii care doresc sa isi dezvolte afacerile din acest domeniu.

Pentru aceasta, sunt organizate si o serie de cursuri. De exemplu, la sfarsitul lunii martie, se va finaliza un curs de apicultori, cu 15 absolventi. "Suntem pregatiti, tot pana la sfarsitul acestei luni, sa demaram inca un curs de apicultura, la care sunt inscrisi 28 de crescatori de albine. Nu in ultimul rand, vom demara un curs de crestere a animalelor, avand in vedere ca avem deja 20 de persoane inscrise", a declarat ing. Pavel Nefir, directorul Camerei Agricole Caras-Severin. Camera Agricola Caras-Severin va continua organizarea de cursuri, in prima saptamana din luna aprilie, de data aceasta pentru lucratori in cultura plantelor si in acest caz fiind inscrisi 20 de agricultri. Toti agricultorii asteapta masurile pentru a-si dezvolta afacerile agricole pe care le au. "Pentru acest lucru, noi suntem gata sa ii pregatim profesional si, mai mult decat atat, ii ajutam si in intocmirea proiectelor necesare pentru dezvoltare", a mai precizat Pavel Nefir. 

Urmareste-ne pe Twitter!

Vremea

Cloudy

11°C

Resita

Cloudy

Umiditate: 88%

Vant: 6.44 km/h

  • 21 Oct 2018

    Rain 13°C 8°C

  • 22 Oct 2018

    Scattered Showers 16°C 5°C

Curs Valutar