APIA a suspendat primirea cererilor unice de plată  

În contextul situației speciale generate de evoluția COVID-19, conducerea APIA a luat decizia de a suspenda primirea cererilor unice de plată începând de azi, 16 martie, până la data de 6 aprilie 2020.

Activitatea Agenției de Plăți și Intervenție pentru Agricultură se va desfășura normal, evitându-se contactul cu publicul.

„Conducerea APIA susține inițiativa de a reduce riscul infestării în cazul oricărui angajat al Agenției. Cu toții știm că munca în echipă, făcută cu seriozitate și cu conștiinciozitate de fiecare dintre noi, a dus la atingerea nivelului maxim de performanță în acest domeniu. Dar, dincolo de rezultatele care ne onorează și ne obligă să fim întotdeauna cei mai buni, apreciem faptul că sănătatea fiecăruia trebuie să reprezinte în această situație nemaiîntâlnită, prioritatea acestei Agenții. Măsura luată reprezintă o dovadă a respectului pe care trebuie să îl manifestăm înainte de toate față de noi înșine.

Fermierilor noștri, beneficiari direcți ai tuturor formelor de sprijin acordate prin APIA, le transmitem rugămintea de a se solidariza cu efortul nostru de a reduce expunerea în fața acestui virus și îi asigurăm de faptul că le vor fi respectate toate drepturile”, transmite Dumitru Stepanescu, directorul executiv al Centrului Județean Caraș-Severin al APIA.

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available