9 iunie 2024, ziua în care Caraș-Severinul (re)devine Absurdistan!

 

Semnalele de alarmă trase de liberalii cărășeni înaintea alegerilor s-au dovedit astăzi, de la primele ore ale zilei de votare, că au fost justificate. Unii politicieni se folosesc de orice mijloace pentru a deturna voința alegătorilor din mai multe comune din Caraș-Severin!

 

În Zorlențu Mare, unde s-au făcut 418 vize de flotanți, peste o sută dintre aceștia au fost aduși la prima oră în microbuze la secția de votare de la școala din comună. Acolo unde, la doar câțiva metri de secție (foto), era afișat (ilegal) portretul vicepreședintelui PSD Sorin Grindeanu!

 

Romeo Dunca, președintele în funcție al Consiliului Județean Caraș-Severin, face apel la cetățenii județului Caraș-Severin să vină în număr cât mai mare la vot, doar așa pot fi anihilate mârșăviile puse în scenă de PSD.

 

„Asaltul împotriva democrației a început!

Sub portretul prietenului candidatului Hurduzeu aplicat pe casa lui Vranceanu, s-a aliniat prima sută de flotanți aduși cu microbuzele în Zorlențu Mare. Toate sesizările noastre sau ale cetățenilor din localitățile asaltate care au fost depuse legal nu au rezolvat nimic. Nemernicia cultivată de ani întregi învinge de multe ori.

Democrația din păcate ia lovitură după lovitura. Impotența politică a celor care conduc în alianța politică centrală în cazul nostru și ticăloșia celor cărora le profită, în cazul PSD arată că nu suntem nici demni, nici pregătiți de a fi în UE. În rest, doar scuze stupide fără sens, tolerate de autorități conduse de oameni aserviți politic.

Un primar în funcție sau candidat, ori un factor politic de la centru care favorizează hoardele de votanți clandestini sau mai rău, cumpără voturi, va fi necinstit în întregul mandat. Aceștia și metodele lor reprezintă de fapt cancerul societății în care trăim.

O poziție fermă, o mobilizare exemplară la vot însemnând revolta sub forma democratică impotriva acestui fenomen poate întoarce socotelile ticăloșilor din spatele acestor practici.

Așadar, tot ce ne rămâne de făcut împotriva acestui fenomen e prezența masivă la vot. E SINGURA SOLUȚIE!!!”, scrie pe pagina sa de facebook Romeo Dunca.

 

Un număr masiv de persoane cu vize de flotant e de așteptat să fie aduși la urne și în alte comune: 464 la Brebu, 373 la Păltiniș, 245 la Lăpușnicu Mare, 218 la Fârliug, 205 la Brebu Nou etc.

 

Dar reprezentanții unui mare partid politic vor să deturneze intenția de vot a cetățenilor și în comunele Dalboșeț și Șopotu Nou, în aceste cazuri folosindu-se de alte metode, la fel de josnice. Firma care, conform contractului-cadru încheiat cu Direcția de Drumuri Județene Caraș-Severin, își avea utilajele pentru lucrări de asfaltare pe drumul județean dintre cele două comune a fost contactată de conducerea Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Timișoara pentru a-și muta de urgență utilajele pe un drum național. Întâmplător, evident, chiar astăzi, în ziua votării. Și tot întâmplător, evident, fără nicio legătură cu faptul că Ministerul Transporturilor, căreia îi este subordonată, indirect, DRDP Timișoara, este același vicepreședinte PSD, Sorin Grindeanu!

 

„Mizerie! Constructorul care avea utilajele pregătite să demareze lucrările de reparații pe drumul Dalboșeț-Șopotu Nou a fost sunat și obligat să mute utilajele astăzi, în ziua alegerilor, la un drum național! În același timp, toți PSD-iștii de pe Valea Almăjului distribuie în nesimțire informația că eu am mințit când am spus că acest drum se face! Revin cu precizarea că acest drum va fi finalizat până la 25 iunie, așa cum am promis! Armata roșie folosește toate armele pentru a reveni la putere! Doar o prezență mare la vot o poate pune cu botul pe labe!”, transmite Romeo Dunca, siderat de manevrele liderilor politici ai PSD.

 

UPDATE – ora 12.55

 

Cu privire la situația prezentată în spațiul public, înregistrată în două localități din Caraș-Severin (Zorlențu Mare și Brebu), referitoare la prezența unui număr mare de persoane la secții de votare, Inspectoratul de Poliție Județean precizează că la nivelul Secției 1 Poliție Rurală Reșița sunt în desfășurare cercetările în cadrul a nouă dosare penale pentru săvârșirea infracțiunilor de fals în declarații, fals material în înscrisuri sub semnătură privată și uz de fals, pentru stabilirea cu exactitate a legalității emiterii documentelor de stabilirea a domiciliului sau a reședinței pentru mai multe adrese din respectivele comune. Cercetările se desfășoară sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Reșița. „Suplimentar, până la acest moment, polițiștii au efectuat verificări cu privire la legalitatea emiterii documentelor către mai multe persoane de pe raza respectivelor unități administrativ teritoriale, iar rezultatele verificărilor au fost transmise structurilor cu competențe de a dispune în consecință.”, menționează reprezentanții IPJ Caraș-Severin.

 

– fotografii făcute la Zorlențu Mare imediat după începerea votării, respectiv după intervenția Poliției și Jandarmeriei –

 

ULTIMA ORĂ: Absenteism masiv la vot al tinerilor din Reșița! Cifre uluitoare, care pot schimba destinul reșițenilor!

 

 

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available