Astăzi, în Caraș-Severin: 10.000 de lei, amendă pentru nerespectarea autoizolării la domiciliu!

Direcția de Sănătate Publică a județului Caraș-Severin a trecut la sancționarea persoanelor care nu respectă măsura autoizolării pentru prevenirea răspândirii coronavirusului. Prima amendă: 10.000 de lei!

Prima amendă a fost dată, astăzi, unei femei din Băile Herculane. Aceasta se afla în autoizolare la domiciliu, după ce a revenit din Italia, însă nu a respectat regulile impuse și a ieșit în oraș. În urma unor sesizări, inspectorii sanitari ai Inspecției Sanitare de Stat s-au deplasat la Băile Herculane și au amendat-o pe femeie cu suma de 10.000 de lei. Persoana amendată poate achita jumătate din minimul amenzii în decurs de 15 zile.

Reprezentanții DSP Caraș-Severin avertizează că nerespectarea măsurilor speciale instituite în situaţii epidemiologice deosebite, cum este cea generată de răspândirea coronaviruslui, atrage pe lângă răspunderea contravenţională şi pe cea penală, după caz.

În acest moment, în Caraș-Severin se află în autoizolare 136 de persoane. Cele mai multe, 24, sunt la Bocșa. Alte localități în care se află persoane în această situație sunt Reșița, Caransebeș, Băile Herculane, Oravița, Anina, Teregova, Cornea, Feneș, Lăpușnicu Mare, Șoșdea, Comorâște, Câmpia, Prigor, Măru, Voislova, Cornereva, Răchitova, Doclin, Rugi și Domașnea.

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite