Atenție, șoferi! Se deschide șantierul în Govândari. Începând de miercuri, 25 mai, traficul pe Bulevardul Republicii va fi restricționat

 

Într-o primă fază, va fi închis traficul pe tronsonul Kaufland – Victoria, iar pe tronsonul Victoria – Intim se va circula cu restricții. De asemenea, vor fi restricții și pe pasajul Intim.

 

Lucrările prevăzute în cadrul proiectului de reintroducere a tramvaielor la Reșița vor demara peste numai câteva zile, pe Bulevardul Republicii din cartierul Govândari și pe pasajul Intim. Deschiderea șantierului înseamnă închiderea, respectiv restricționarea traficului pe anumite sectoare și, implicit, reconfigurarea traseului mijloacelor de transport în comun.

 

Primăria Reșița a anunțat că restricțiile vor intra în vigoare începând de miercuri, 25 mai, după cum urmează:

 

– Bulevardul Republicii – de la intersecția cu strada Făgărașului și Bulevardul Muncii (zona Lidl – Kaufland), până la intersecția cu strada Progresului și strada Țarcului (Victoria) – închidere tronson Micro III și IV;

– Bulevardul Republicii – de la intersecția cu strada Progresului până la intersecția dirijată de la Intim, pe sensul de mers spre Centrul Civic se restricționează circulația autovehiculelor cu excepția autobuzelor/autovehiculelor autorizate, iar sensul de mers spre Renk rămâne deschis circulației pe ambele benzi;

– Pasajul Intim – pe sensul de mers spre Centrul Civic se restricționează circulația autovehiculelor, inclusiv breteaua spre strada Timișoarei, iar circulația se va desfășura în dublu sens pe cealaltă bretea a pasajului. Intersecția dirijată Intim va funcționa ca sens giratoriu.

 

Circulația autobuzelor de transport public local se va desfășura pe Bulevardul Muncii – strada Progresului și Bulevardul Republicii – Victoria – Intim și retur.

 

„Pe măsura avansării lucrărilor în etapele următoare se vor extinde sau restrânge restricțiile, urmând a fi comunicate în timp util. Rugăm  toți participanții la trafic să elibereze locurile de parcare stradale de pe Bulevardul Republicii – tronson Micro III și IV – și să sporească atenția în aceste zone, aceștia fiind rugați să respecte semnificația indicatoarelor rutiere sau indicațiile ori semnalele polițistului rutier. Excepție de la restricțiile impuse în aceste zone o fac autovehiculele executantului lucrării și cele cu regim de circulație prioritară când se deplasează în acțiuni de intervenții sau în misiuni care au caracter de urgență, care folosesc semnalele mijloacelor speciale de avertizare, luminoase și sonore”, transmit reprezentanții Primăriei Reșița.

 

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available