Bacul Baziaș 4 a fost lansat, din nou, la apă

 

Bacul Baziaș 4 și-a reluat, ieri, 10 noiembrie, cursele regulate pe Dunăre, între Moldova Nouă și Usije (Serbia), de această dată sub „comanda” Caraș Serv, o societate a Consiliului Județean nou înființată, special pentru acest gen de activitate.

 

Relansat la apă ieri, 10 noiembrie, bacul Baziaș 4 va avea câte trei curse pe zi, pe ruta Moldova Nouă – Usije (Serbia) și retur, cu plecări de pe malul românesc al Dunării la orele: 09.00, 13.00 și 17.00 și de la 09.30, 13.30 și 17.30 (ora Serbiei), de pe celălalt mal.

 

„Sper să fie un succes. Caraș Serv este societate a Consiliului Județean care a fost făcută cu obiect de activitate clar: gestionarea mijloacelor de transport în turism și dezvoltarea turismului în zona Moldova Nouă și pe Clisura Dunării. Personal, cred că bacul este foarte util, mai ales că pe o distanță de aproximativ 130 de kilometri de țărm nu avem nicio trecere la sârbi. Cred că pornind cu trei curse pe zi își va face treaba și va aduce beneficii pe ambele maluri, atât pentru localnici, cât și pentru turiști”, a declarat consilierul județean Ioan Crina, președintele Consiliului de Administrație al Caraș Serv, societate care administrează bacul.

 

Tarifele practicate de Caraș Serv pentru trecerea cu bacul sunt: 80 de lei – autoturism (patru locuri incluse); 50 de lei – motocicletă/ATV (două locuri incluse); 20 de lei – bicicletă/persoană (un loc inclus); 120 de lei – autorulotă (patru locuri incluse); 40 de lei – rulotă tractabilă; 150 de lei – microbuz 8+1 (nouă locuri incluse); 250 de lei – microbuz 15+1 (16 locuri incluse). Copiii sub 12 ani beneficiază de gratuitate. Biletele pot fi achiziționate și online, de pe siteul bacmoldovanoua.ro, unde sunt disponibile și informații referitoare la programul de funcționare.

 

 

Sursă foto: FB Banatul Montan

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available