Bucurie şi lumină de Sărbătorile Pascale pentru patru familii, de la doamnele Clubului Lions Onix Reșița [FOTO]

Patru familii cu 24 de copii vor avea sărbători mai frumoase şi îmbelşugate, datorită doamnelor din Clubul Lions Onix Reşiţa. La fel ca în fiecare an, acestea s-au mobilizat pentru a aduce bucurie și speranță în casele și în sufletele celor mai puţini norocoşi.

Câte patru sacoşe cu alimente de bază, produse tradiţionale şi dulciuri a primit fiecare familie pentru a se bucura aşa cum se cuvine de Sărbătorile Pascale. „Cu un buget alocat de 3.500 de lei, fiecare familie a primit în patru sacoșe uriașe atât alimente de bază şi produse tradiționale pentru pregătirea mesei de sărbătoare, dar şi dulciuri într-o diversitate de sortimente, cu drag alese de membrele clubului nostru, spre bucuria şi desfătarea copiilor. Prin această acţiune Clubul Lions Onix Reşiţa şi-a dorit să aducă în casele acestor familii bucurie şi lumina Sfintelor Sărbători de Paşte! Le dorim tuturor Paște fericit și binecuvântat, cu multă sănătate și bucurii!”, transmit doamnele Clubului Lions Onix.

De asemenea, cei 24  de copii ai celor patru familii au primit câte o „pălărie a Iepurașului”, lucrată manual de una dintre membrele clubului şi înveselită cu ouă de ciocolată.

Sursă foto: FB Lions Onix Reșița

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available