Calea Timișoarei, parțial fără apă câteva ore. UPDATE: Avarie și în zona Cartierului Francez din Reșița, dar și în Micro 3

 

Societatea Aquacaraș a fost nevoită să oprească și astăzi furnizarea apei potabile pe mare parte din Calea Caransebeșului din Reșița, ca urmare a unei a producerii unei avarii.

 

Până la ora 13.00 estimează reprezentanții Aquacaraș că vor dura lucrările de intervenție la coloana principală afectată de avarie. Sunt afectați consumatorii de pe Calea Timișoarei începând de la Pangram și Dedeman spre ieșirea din oraș către Moniom.

 

„Ne cerem scuze consumatorilor afectați de această oprire. La reluarea serviciului de alimentare cu apă potabilă, este posibil să apară apă tulbure la robinetele consumatorilor din zona menţionată. Dacă situaţia persistă, vă rugăm să contactați Dispeceratul Central al SC Aquacaraş SA la tel. 0255/215643 sau 0766341274.”, transmit reprezentanții companiei județene de apă.

 

UPDATE – ora 10.20

 

A fost oprită apa, de astă dată până mâine, 25 noiembrie, ora 12.00, și în Cartierul Francez, pe strada 24 Ianuarie parțial (de la Hotel Dușan și Fiul până în zona fostei haldine de gunoi) și la Centrul de recuperare ProVitam, din cauza unei avarii apărute la stația de pompare care alimentează aceste zone, informează comunicatorii Aquacaraș.

 

UPDATE – ora 11.30

 

„În urma lucrărilor efectuate de IPD IMEX SRL la Școala Generală Nr. 9 Reșița,s-a produs o avarie provocată involuntar, la conducta principală”, anunță Aquacaraș. În consecință, în zona Micro 3 a fost sistată furnizarea apei potabile până la ora 16.00.

 

UPDATE – ora 15.57

 

Întreruperea furnizării apei în Micro 3 se prelungește până la ora 20.00, anunță Aquacaraș.

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available