Campania „Un Ghiozdan de Bunătate”, la final. Peste 60 de copii nevoiași din comuna Ticvaniu Mare au primit ajutor pentru a nu abandona școala [FOTO]

 

Campania „Un Ghiozdan de Bunătate” a fost inițiată de Clubul Lions Reșița Kindness și s-a derulat cu ajutorul oamenilor cu suflet mare care au donat bani sau au cumpărat ghiozdane complet echipate pentru câteva zeci de copii care provin din familii cu posibilități materiale reduse.

 

63 de copii, dintre care 12 sunt la grădiniță, 32 la școala primară și 19 la gimnaziu, din comuna Ticvaniu Mare – satele Secășeni, Ticvaniu Mic, Ticvaniu Mare și Cârnecea – au primit, de la membrii Clubului Lions Reșița Kindness, ghiozdane și pachete cu dulciuri. „Ghiozdanele pline cu rechizite și pachetele cu dulciuri au ajuns la 26 de fete și 37 de băieți, de la grupa mică până în clasa a VIII-a. În fiecare ghiozdan, îi mai așteaptă o surpriză: câte o carte de dezvoltare personală, scrisă de Simona Musca, de la Your Sim To Success, fiecare carte conținând câte un mesaj personalizat pentru fiecare copil, scris și semnat de autoare, o doamnă cu suflet de aur”, transmit reprezentanții Clubului Lions Reșița Kindness.

 

La activitatea de distribuire a ghiozdanelor au participat și doi voluntari, Adina Radu și fiica ei de 11 ani. „Adina și fiica ei, care a vrut să participe activ la împarțirea Ghiozdanelor de Bunătate, de la copil la copil, ne-au ajutat și ne-au dat și mai multă convingere că bunătatea există. Ghiozdanele de Bunătate au reușit să aducă o ușurare pe umerii acestor copii. Mulțumim tuturor celor care au făcut posibil proiectul, fie asumându-și un ghiozdan, fie donând bani” – este mesajul Clubului Lions Reșița Kindness.

 

 

Sursa foto: Facebook Lions Reșița Kindness

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available