Caransebeșul, azi fără apă potabilă

Societatea Aquacaraș anunță întreruperea furnizării apei potabile astăzi, 10 septembrie, în întreg municipiul Caransebeș.

„În vederea efectuării unor lucrări de interconectare a Uzinei de Apă, la cererea Antreprenorului General S.C. Hidroconstrucția S.A., se va opri furnizarea apei potabile în 10 SEPTEMBRIE, între orele 09.00 – 17.00. Vor fi afectaţi TOȚI UTILIZATORII din Municipiul Caransebeș”, anunță reprezentanții companiei de apă și canalizare.

Pentru orice problemă aparută după reluarea furnizării apei, utilizatorii pot apela Dispeceratul Central al S.C. Aquacaraș S.A la tel. 0255/215643, respectiv Exploatarea Caransebeș la tel. 0255/516321.

„Ne cerem scuze locuitorilor Caransebeșului, pentru disconfortul și inconvenientele create prin întreruperea furnizării apei. Am promis că în prima parte a lunii septembrie… punem în funcțiune Noua Uzină de Apă. Iată că facem tot ceea ce depinde de noi pentru a respecta cutuma veche, ancestrală: Promisiunea… atârnă mai greu ca o datorie! Mulţumim cetăţenilor din această zonă pentru înţelegere”, mai transmite Aquacaraș.  

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite