Care este cel mai ieftin telefon Samsung?

Piața smartphone-urilor a avut de suferit anul trecut din cauza pandemiei, dar se pare că prima parte a acestui an arată o creștere constantă. Se speculează că va exista o creștere de 11% a vânzărilor de smartphone-uri în 2021, ba chiar totalul vânzărilor ar putea fi, ca sumă, apropiate de cele din 2019.

Deși a înregistrat o scădere în vânzări anul trecut, la sfârșitul anului, după calculele finale, compania Samsung a ieșit în continuare pe primul loc în ceea ce privește cota de piață. Gigantul sud-coreean continuă să fie lider de piață în multiple domenii, iar cel al smartphone-urilor este cu siguranță unul pe care îl domină în mod evident. Deși compania este cunoscută pentru flagship-urile pe care le lansează de la an la an și tehnologiile ce inovează lumea telefoanelor mobile, aceasta produce multiple modele de smartphone-uri la prețuri foarte accesibile.

Telefon Samsung Galaxy A02s

Acesta este un telefon Samsung dual SIM, cu ecran LCD de 6.5 inchi. Acesta vine cu sitemul de operare Android 10. Procesorul este unul octa-core, cu o frecvență de 1.8 GHz și 3 GB de memorie RAM. Are 32 de GB de memorie internă și are slot de card MicroSD ce îți permite să extinzi memoria.

Camera de fotografiat de pe spate are un senzor principal wide de 13 MP, f/2.2, un alt senzor macro de 2 MP, f/2.4 și un al treilea senzor de profunzime de 2 MP, f/2.4. Camera de selfie este una de 5 MP, f/2.2. Rezoluția video este Full HD.

Bateria este una Li-Po de 5000 mAh cu fast charging 15W. Are USB C 2.0, dar și mufă Jack pentru căști. Prețul acesti telefon este de aproximativ 700 de lei, ceea ce îl face incredibil de accesibil.

Telefon Samsung Galaxy A12

Lansat în decembrie 2020, acest telefon Samsung este un alt telefon ce se poate încadra în orice buget și care are specificații foarte bune. Are un ecran PLS IPS de 6.5 inchi, este dual SIM și vine din fabrică cu Android 10. Are un procesor octa-core, dintre care 4 au o frecvență de 2.35 GHz, iar 4 au o frecvență de 1.8 GHz, și 4 GB de memorie RAM. Memoria internă este de 64 GB și are un slot dedicat pentru card MicroSDXC.

Camera de fotografiat de pe spate are un senzor principal wide de 48 de MP, f/2.0, 26 mm, un alt senzor ultrawide de 5 MP, f/2.2, un al treilea senzor macro de 2 MP, f/2.4 și un al patrulea senzor de profunzime de 2 MP, f/2.4. Camera frontală dedicată selfie-urilor este de 8 MP, f/2.2. Rezoluția video este Full HD.

Bateria este Li-Po de 5000 mAh cu fast charging 15W. Are USB-C 2.0, dar și mufă Jack 3.5 mm. Prețul acestui telefon Samsung este de aproximativ 800 de lei.

Telefon Samsung Galaxy A21s

Acest telefon Samsung a fost lansat în iunie 2020 și se încadrează în segmentul telefoanelor de buget. Are un ecran PLS IPS de 6.5 inchi, este dual SIM și vine cu sistem de operare Andorid 10. Procesorul este unul octa-core cu o frecvență de 2.0 GHz și 3 GB de memorie RAM. Memoria internă este de 32 de GB și are slot de card MicroSDXC.

Camera de fotografiat are 4 senzori, cel principal fiind unul wide de 48 de MP, f/2.0, 26 mm, cel secundar fiind ultrawide de 8 MP, f/2.2, cel de-al treilea fiind macro de 2 MP și f/2.4, iar cel de-al patrulea este de profunzime, de 2 MP și f/2.4. Camera de selfie are 13 MP, f/2.2. Rezoluția videourilor este Full HD.

Bateria acestui telefon Samsung este tot Li-Po de 5000 de mAh cu fast charging 15W. Are, bineînțeles, ca și modelele prezentate mai sus, USB-C 2.0, dar și mufă Jack 3.5 mm. Prețul acestui telefon este de aproximativ 900 de lei, ceea ce îl face o alegere foarte bună pentru cei ce caută un telefon ieftin, dar performant.

 

(P)

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available