Cod galben de furtuni în Caraș-Severin

 

Județul Caraș-Severin se va afla sub atenționarea meteo de Cod galben de furtuni, cu ploi torenţiale, intensificări ale vântului, vijelii, descărcări electrice şi grindină, începând de astăzi, de la ora 12.00, până mâine, 28 iunie, la ora 03.00.

 

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis o atenţionare Cod galben de instabilitate atmosferică valabilă de joi, de la ora 12.00, în judeţele Satu Mare, Maramureş, Bistriţa-Năsăud, Mureş, Harghita, Cluj, Sălaj, Bihor, Arad, Timiş, Caraş-Severin, Mehedinţi, Dolj, Gorj, Hunedoara, Alba, Sibiu şi în jumătatea estică a judeţelor Suceava şi Neamţ.

 

„În Banat, Crişana, Maramureş, cea mai mare parte a Transilvaniei şi local în Oltenia şi la munte vor fi perioade cu instabilitate atmosferică. Aceasta se va manifesta prin averse torenţiale, intensificări ale vântului (rafale în general de 50…70 km/h), vijelii, grindină şi descărcări electrice. În intervale scurte de timp sau prin acumulare cantităţile de apă vor fi de 20…30 l/mp şi izolat de peste 40 l/mp”, au transmis meteorologii.

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available