Suntem prezenți și pe

Turism

CONTRIBUIE!

Publicat cu

în

Cei interesați să facă o contribuție pentru realizarea proiectului Via Transilvanica sunt rugați să acceseze unul din cele două butoane aflate la linkul https://www.viatransilvanica.com/contribuie, corespunzător donației pe care doresc să o facă, respectiv:

– Contribuie sumă

– Contribuie cu o bornă

Ultimul partener care a contribuit pentru traseul ce traversează județul Caraș-Severin este Yardi Romania. Datorită lor vor putea fi amenajați și marcați încă 10 km de traseu.

Această contribuție se alătură altora, după cum urmează:

– Autoklass | Official Home of Mercedes-Benz , 15 kilometri

– E.ON, parteneri pentru sustenabilitate ai proiectului, 100 kilometri

– Decathlon Romania, 50 kilometri.

Datorită generozității acestor firme, expresie a resposabilității lor sociale și a dorinței de a fi alături de proiectele importante venite din partea societății civile, există acum resurse pentru amenajarea a 175 km pe traseul Terrei Banatorum, unde Via Transilvanica are cea mai mare lungime, respectiv 280 km.

După cum se poate observa, mai este loc de contribuții și pentru persoanele fizice din Caraș Severin, sau, mai ales, pentru firmele care au punct de lucru în acest județ, contribuțiile din partea lor fiind absente cu desăvârșire până în acest moment moment.

Banatul de Munte, locul cu oameni atât de făloși, care reușește să fie „fruncea” la numarul de km cu care este prezent pe Via Transilvanica, nu poate rămâne de rușine la capitolul „contribuție” pentru realizarea unui proiect generos, care va face cunoscut lumii acest spațiu, blagoslovit de Dumnezeu, generozitatea și ospitalitatea oamenilor care-l locuiesc. Este timpul ca bănățenii să se unească în jurul „drumului care unește” și să sprijine cel mai complex și complet proiect de promovare a Banatului de Munte, ca parte din Via Transilvanica și, evident, din România.

Mulțumim celor care deja au făcut contribuții, și se așteaptă alți noi parteneri care să scrie câte o pagină, sau chiar mai multe, din această superbă poveste, numită Via Transilvanica!

Putem alege ca, în loc să stăm deoparte, să ne alăturăm prietenilor noștri de la Tășuleasa Social, lui Alin și Tibi Useriu, promotorii acestui superb proiect care UNEȘTE gânduri bune, resurse umane, financiare, spirituale și oferă în schimb satisfacția de a fi contribuit la realizarea unui traseu de drumeție, cu lungime totală de aproximativ 1400 km, care va rezista veșniciei, transmițând lumii frumusețea României și a sufletului românesc.

Să începem deci călătoria (treaba) în județul Caraș-Severin, cu sufletul, inima și mintea deschise, contribuind… pentru a putea transmite tot ceea ce acest ținut minunat poate oferi!

Cale bună!

 

Facebook Comments

Ne găsești și pe

Reclamă
Administrație3 ore în urmă

Stația de oxigen de la Staționarul 3 al SJUR va fi repusă în funcțiune. Consiliul Județean a alocat sumele necesare

Sănătate8 ore în urmă

12 posturi de medici scoase la concurs în Reșița. S-au înscris doar 7 candidați, dintre care 5 medici rezidenți. Nu se găsesc soluții pentru Terapia Intensivă!

Actualitate9 ore în urmă

UPDATE. Se întrerupe furnizarea apei potabile în zona Pecinișca din Băile Herculane. Și în cartierul Poiana Golului dn Reșița

Actualitate13 ore în urmă

UPDATE. Un nou focar de COVID-19 la Spitalul Județean de Urgență Reșița. Numărul focarelor s-a dublat, în ultima lună, în Caraș-Severin

Actualitateo zi în urmă

Un primar urechist: „Știam că se întâmplă ceva necurat acolo”. Aquacaraș și Poliția Locală Caransebeș îi demonstrează lui Felix Borcean că bate câmpii [FOTO]

Utileo zi în urmă

O nouă ofertă publică pentru vânzarea de titluri de stat. Nazare: „Este o modalitate de economisire dedicată persoanelor fizice, în condiții avantajoase”

Actualitateo zi în urmă

Filtre rutiere pe drumurile publice din Caraș-Severin. Zeci de șoferițe au fost trase pe dreapta de polițiști

Actualitateo zi în urmă

„Cititul dăunează grav ignoranței!”. Elevii unei școli din Reșița au vestit venirea primăverii într-un mod inedit

Administrațieo zi în urmă

Prețul pandemiei, varianta DSP. Câți bani publici și pe ce au fost cheltuiți în Caraș-Severin în lupta împotriva COVID-19

Actualitateo zi în urmă

Două străzi din Reșița, fără apă potabilă

Cele mai citite