COVID-19 în Caraș-Severin. 53 de cazuri confirmate, 3 decese, 8 pacienți vindecați

Potrivit datelor oficiale furnizate de Grupul de Comunicare Strategică, în Caraș-Severin au fost confirmate, în ultimele 24 de ore, două noi cazuri de infectare cu coronavirus. La nivel național, numărul cazurilor noi este 333.

În total, în Caraș-Severin au fost confirmate, până acum, 53 de cazuri de persoane infectate cu coronavirus. Dintre acestea, 3 au decedat. Ultimul deces a fost anunțat astăzi, o femeie de 63 de ani din Reșița care se afla internată pe secția ATI a Spitalului Județean de Urgență Reșița. Potrivit DSP Caraș-Severin, 8 pacienți din Caraș-Severin au fost vindecați și externați. 7 dintre acești au fost tratați la Spitalul de Boli Infecțioase „Victor Babeș” din Timișoara și unul la Spitalul Municipal de Urgență Caransebeș. În prezent, în spitalele din Reșița și Caransebeș sunt internați 42 de pacienți confirmați pozitiv cu COVID-19.

La această dată, în Caraș-Severin sunt în izolare la domiciliu 738 de persoane, iar în carantină, 310. Peste 200 dintre acestea se află în carantină instituționalizată în unități de cazare din Băile Herculane.

La nivel național, până astăzi au fost confirmate, în total, 6.633 de cazuri de infectare cu coronavirus. 914 pacienți au fost vindecați și 318 au decedat.

CITEȘTE ȘI: COVID-19. A treia femeie din Caraș-Severin omorâtă de coronavirus

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

ADVERTISEMENT

Cele mai citite