UPDATE. Crimă urmată de sinucidere în comuna Fârliug?

 

Două cadavre au găsit astăzi polițiștii într-o gospodărie din comuna Fârliug, după ce fuseseră sesizați că un bărbat s-a spânzurat și că în apropierea acestuia s-ar afla o femeie inertă, într-o baltă de sânge.

 

În cursul zilei de astăzi, în jurul orei 14.10, polițiști de la Poliția Municipiului Reșița au fost sesizați despre faptul că în curtea unei case din comuna Fârliug o femeie a fost găsită decedată, în aceeași gospodărie fiind găsit spânzurat și concubinul acesteia, informează reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin.

 

„Echipa operativă din cadrul inspectoratului împreună cu un procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Caraș-Severin s-au deplasat la fața locului pentru cercetarea locului faptei și stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul. În acest moment cercetările sunt în curs de desfășurare.”, transmite purtătorul de cuvânt al IPJ, Alina Boeru.

 

UPDATE – 9 februarie, ora 20.30

 

Parchetul de pe lângă Tribunalul Caraș-Severin confirmă că femeia a fost ucisă, iar criminalul s-a spânzurat.

 

„Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă  Tribunalul Caraș-Severin au fost sesizaţi în cursul zilei de 08.02.2023, orele 15.10, despre faptul că în curtea  unei case din comuna Fârliug, jud. Caraș-Severin o persoană de sex feminin a fost găsită decedată, în aceeași gospodărie fiind găsit spânzurat şi concubinul acesteia. În urma efectuării cercetării la faţa locului, s-a stabilit faptul că, în după-amiaza zilei de 08.02.2023, numitul B.D.I. i-ar fi aplicat concubinei S.A. mai multe lovituri cu corpuri contondente în zona capului, după care s-ar fi sinucis prin spânzurare cu ajutorul unei frânghii agăţate de scara care facilita accesul în podul casei.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunilor de ucidere din culpă, faptă prev. de art. 192 Cod penal şi violenţă în familie, faptă prev. de art. 199 Cod penal rap. la art. 188 alin. 1 Cod penal.”, a comunicat astăzi Biroul de informare și relații publice din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Caraș-Severin.

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available