Invitatie la teatru. Ce surprize a pregatit in acest sfarsit de saptamana Teatrul de Vest din Resita

Joi, 21 Mai 2015
Evalueaza articolul
(1 Vot)
resita.ro - Ce surprize a pregatit in acest sfarsit de saptamana Teatrul de Vest din Resita resita.ro - Ce surprize a pregatit in acest sfarsit de saptamana Teatrul de Vest din Resita

Iubitorii de teatru, copii dar si adulti, sunt asteptati la sfarsitul acestei saptamani din nou la Palatul Cultural din Resita.

Teatrul de Vest de pe malurile Barzavei continua seria evenimentelor culturale de exceptie si ofera resitenilor doua piese care cu siguranta vor starni interesul publicului. Duminica, 24 mai, de la ora 11, cei mai mici spectatori, si nu numai, sunt asteptati la premiera spectacolului pentru copii „Mary Poppins”. Regia artistica, decorurile si costumele sunt realizate de Camelia Ghinea. Din distributie fac parte actorii: Camelia Ghinea, Luisa Marusca, Alex Muntean, Marius Tudor, Cora Similian, Florin Ibrasi, Adriana Mesar, Cristiana Terciu, Tiiana Panici, Sorin Fruntelata. Tot duminica, dar de la ora 19, Teatrul  National din Cluj prezinta comedia „Menage a trois” in regia lui Sorin Misiriantu. Din distributie fac parte: Ioan Isaiu, Anca Lacusteanu, Sorin Misiriantu.

Urmareste-ne pe Twitter!

Vremea

Mostly Clear

-8°C

Resita

Mostly Clear

Umiditate: 100%

Vant: 12.87 km/h

  • 04 Ian 2019

    Mostly Cloudy -2°C -6°C

  • 05 Ian 2019

    Partial inorat -1°C -5°C

Curs Valutar