Concertul de harpa celtica. Rozalia Pataky, membra a Filarmonicii „Oltenia” din Craiova ajunge duminica la Bocsa

Miercuri, 22 Martie 2017
Evalueaza articolul
(1 Vot)
resita.ro -Rozalia Pataky, membra a Filarmonicii „Oltenia” din Craiova ajunge duminica la Bocsa resita.ro -Rozalia Pataky, membra a Filarmonicii „Oltenia” din Craiova ajunge duminica la Bocsa foto : captura Youtube

Iubitorii de muzica clasica vor fi rasfatati duminica la Bocsa. Harpista Rozalia Pataky va ajunge in micutul oras din Banatul Montan pentru a sustine un concert extraordinar.

Spectacolul este organizat cu sprijinul Primariei si Consiliului Local Bocsa. ”Fiecare om este dator, cel putin moral, sa întoarca comunitatii din care a plecat în lume, ceea ce a învatat, ceea ce stie el sa faca mai bine, dar mai ales sa întoarca dragostea semenilor sai. Pornit acum 4 ani, datorita unei artiste care a înteles mai repede acest lucru si care a avut curajul sa spere si sa îndrazneasca mai mult, proiectul „Bocseni pentru Bocsa” este deja o certitudine. Harpista Rozalia PATAKY si administratia locala bocseana si-au unit eforturile si energiile pentru oras, pentru semeni, pentru...VISE!!!„Buna Vestire – Muzica zeilor, bucuria pamantenilor!” este unicul concert de harpa organizat anual, din judetul Caras-Severin, ajuns deja la a 6-a întalnire cu publicul iubitor de muzica, care reuseste sa aduca pe scena bocseana muzica buna, ca un balsam pentru suflet, ca o continuare a traditiei culturale din „burgul montan”, au anuntat initiatorii actiunii. Concertul de harpa celtica al Rozaliei PATAKY, membra a Filarmonicii „Oltenia” din Craiova, organizat de catre Primaria orasului Bocsa, Consiliul local si Casa Oraseneasca de Cultura,  duminica, 26 martie 2017, cu începere de la orele 17,00, aduce anul acesta în atentia publicului spectator muzica clasica, muzica de film si prelucrarile folclorice romanesti!

 

 

Urmareste-ne pe Twitter!

Vremea

Mostly Clear

-8°C

Resita

Mostly Clear

Umiditate: 100%

Vant: 12.87 km/h

  • 04 Ian 2019

    Mostly Cloudy -2°C -6°C

  • 05 Ian 2019

    Partial inorat -1°C -5°C

Curs Valutar