La Bocsa, muzica simfonica va rasuna din nou in cariera de piatra

Miercuri, 20 Iunie 2018
Evalueaza articolul
(1 Vot)
Resita.ro -La Bocsa, muzica simfonica va rasuna din nou in cariera de piatra Resita.ro -La Bocsa, muzica simfonica va rasuna din nou in cariera de piatra foto : caon.ro

Primaria orasului Bocsa, Consiliul Local Bocsa, Casa Oraseneasca de Cultura organizeaza si in acest an unul dintre cele mai asteptate concerte, ce are loc in fiecare an in Banat.

Impreuna cu agenti comerciali din Resita, Timisoara, dar si din alte tari, autoritatile locale organizeaza a doua editie a „Concertului de muzica vieneza în cariera...de piatra!”. Evenimentul va avea loc în data de 22 iunie 2018, cu începere de la orele 19,30 si îsi propune sa promoveze doua „elemente”: muzica vieneza a familiei Strauss, atat de cunoscuta si îndragita, si cadrul natural mirific al zonei Pringhel din cartierul Bocsa Montana, care în anul 1931, prin decret regal, a fost declarata Statiune Climaterica datorita proprietatilor curative ale aerului!

“„Artkammerorchester” din Timisoara, alaturi de artisti ai Operei Nationale Romane din Timisoara, sub bagheta maestrului Wolfgang Groesh din Viena, va prezenta publicului prezent în cariera de piatra din spatele stadionului „Izvor” (zona Pringhel) din Cartierul Bocsa Montana, un adevarat regal de muzica vieneza. „Maestru de ceremonii” va fi Cristian Rudic, artist al operei timisorene. Organizatorii îsi doresc ca acest eveniment cultural de marca sa devina un adevarat „brand” al Banatului Montan, un reper national al evenimentelor de gen din Romania.”, au anuntat organizatorii.

Intrarea este libera. În ziua evenimentului, organizatorii pun la dispozitia publicului, prin societatea de transport local, Transloc, o cursa speciala cu plecare la ora 18,30 din statia „Drumul Binisului”, iar întoarcerea va fi programata la finalul evenimentului.

Urmareste-ne pe Twitter!

Vremea

Mostly Clear

-8°C

Resita

Mostly Clear

Umiditate: 100%

Vant: 12.87 km/h

  • 04 Ian 2019

    Mostly Cloudy -2°C -6°C

  • 05 Ian 2019

    Partial inorat -1°C -5°C

Curs Valutar