Custom Reșița 2020 prinde contur. Lista trupelor, pe SEAP

Anul acesta, Primăria Reșița va organiza festivalul din Poiana Golului în regie proprie. Biletele și abonamentele vor fi mai ieftine, iar selecția artiștilor care vor urca pe scenă va fi făcută prin Sistemul Electronic de Achiziții Publice (actualul SICAP). Primele nume vor fi anunțate în două-trei săptămâni.

„Anul acesta am decis să facem o chestiune foarte deschisă și foarte transparentă: vom angaja artiști în baza unor liste pe SEAP (SICAP), unde va avea ocazia oricine să vină să facă propuneri legat de preț. Am aprobat, în ședința de azi, constituirea unei comisii care se va ocupa de toate procedurile legate de festival, licitații, achiziții, iar de partea de logistică, încasări, bilete, se va ocupa Piețe SRL, în baza unui protocol de colaborare”, a declarat primarul Ioan Popa, la finalul ședinței de îndată a Consiliului Local Reșița, ce a avut loc ieri, 5 martie.

Bugetul alocat organizării Custom 2020 va fi identic cu cel de anul trecut, circa 300.000 de euro, însă cheltuielile vor fi reduse substanțial. „Am redus costurile legate de promovare. Scenotehnica am reușit să o luăm la jumătate de preț față de anul trecut. În plus, biletele și abonamentele vor fi puțin mai jos ca preț față de anul trecut”, a explicat edilul. El a adăugat că mizează pe o prezență între 5.000 și 8.000 de spectatori și speră că suma investită să fie compensată din încasări: „Mă voi implica personal să vând cât mai multe abonamente în oraș, la fel ca anul trecut. Au fost foarte multe companii, firme din oraș care s-au raliat acestui demers și ne-au anunțat că vin alături de noi și anul acesta, cumpără abonamente și le fructifică, ulterior, în sensul că le oferă drept bonus angajaților. Sper ca toți consilierii locali să ni se alăture în acest demers. E un festival care trebuie să crească, o modalitate de promovare a orașului de care trebui să profităm”.

Custom 2020 se va desfășura în ultimul weekend din luna iunie, în zilele de 26, 27 și 28, și va fi urmat de manifestările dedicate Zilelor Reșiței.

Foto: arhivă Custom Reșița 2019

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available