Dan Alexa și-a muștruluit elevii după victoria chinuită cu Lupacul: „Nu mi-a plăcut echipa mea”

 

CSM Reșița a tremurat serios pentru cele trei puncte în meciul contra conjudețenei Voința Lupac. Rosso-nerii s-au impus cu 1-0, după un gol marcat în prelungirile partidei de golgheterul Mediop. Dan Alexa se aștepta la replica celor de la Lupac, însă a tras un semnal de alarmă în privința atitudinii jucătorilor care au evoluat cu emblema CSM Reșița pe piept.

 

CSM Reșița a obținut al șaptelea succes consecutiv în campionat, fiind singura echipă din Liga a 3-a care a realizat punctaj maxim în șapte etape. Doar Farul Constanța 2 (din Seria 3) mai poate egala performanța rosso-nerilor. Formația de la malul Mării are mai mulți jucători convocați la loturile naționale, iar meciul cu CS Afumați a fost amânat pentru 19 octombrie.

 

Rosso-nerii s-au chinuit mult cu arțăgoasa echipă a Lupacului și nu a lipsit mult ca elevii lui Dan Alexa să piardă primele puncte în actuala stagiune. Chiar dacă echipa sa a ieșit învingătoare de pe teren, tehnicianul rosso-nerilor și-a arătat nemulțumirea față de atitudinea elevilor săi.

 

„Ne așteptam la replica Lupacului. Din păcate, am intrat foarte «moi» în joc. Veneam după șase victorii, am simțit o relaxare la jucătorii noștri, lucru pe care eu nu pot să-l permit. Când câștigi în ultimul minut, nu poți decât să fii fericit, dar trebuie să trag un semnal de alarmă, nu mi-a plăcut echipa mea, au tratat jocul ușor și asta s-a văzut în prima repriză. Legat de arbitraj, cred că am avut și noi penalty în minutul 90 (neacordat, n.r.), dar una peste alta, cred că a fost un arbitraj echidistant, și cu bune, și cu rele. Dar, repet, n-am avut ritm, am jucat lent, am crezut că totul vine de la sine. Pe undeva e normal, pentru că venim după șase victorii și după un joc foarte bun cu Ezeriș”, a spus Dan Alexa.

 

CITEȘTE ȘI: Mediop a adus (încă) trei puncte Reșiței. Victorie in extremis în Valea Domanului

 

„Chirurgul” a apreciat replica formației oaspete, în a cărui componență se regăsesc jucători care au îmbrăcat de-a lungul timpului tricoul Reșiței.

 

„O replică foarte dârză a Lupacului, s-au bătut pentru fiecare minge. Dar, pe lângă gol, mai ales în repriza doua, cred că am ratat trei-patru situaţii mari. Până la urmă, îmi felicit echipa, suntem singura echipă de Liga a 3-a din România care n-a pierdut vreun punct. Au meritele lor. Vreau să felicit şi Lupacul, pe Boşco (Boșco Vișatovici, n.r.), pentru replica dată, s-au bătut pentru fiecare minge. Voința Lupac este o echipă care, din punctul meu de vedere, merită să fie în play-off”, a mai declarat Dan Alexa.

 

 

Tehnicianul știe ce trebuie făcut pentru a-i motiva pe elevii săi și pentru a nu mai exista sincope în jocul rosso-nerilor.

 

„Ne lipsesc meciurile tari și trebuie să vedem cum găsim o soluție să jucăm amicale tari în timpul săptămânii cu echipe superioare nouă, din punct de vedere valoric”, a concluzionat Dan Alexa după victoria in extremis cu Voința Lupac.

 

Sursă foto: Miruna Maria Mihancea

 

Facebook Comments

Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite