Dănilă Miloș revine acolo unde l-a pus PSD-ul în 2017: în fruntea DSP Caraș-Severin

Suspendat din funcție în perioada stării de urgență și apoi detașat, din 20 mai, la conducerea Direcției de Sănătate Publică Giurgiu, jr. Dănilă Miloș a revenit de la 1 iulie în fruntea DSP Caraș-Severin. Poziție pe care o ocupă din perioada guvernării Tudose.

Printr-un ordin semnat ieri după-amiază de secretarul de stat din Ministerul Sănătății Horațiu Moldovan, începând cu data de 1 iulie 2020 „dlui jr. Miloș Dănilă îi încetează detașarea pe funcția publică vacantă de conducere la DSP Giurgiu și își reia activitatea pe funcția publică de conducere de director executiv la DSP Caraș-Severin”, informează Compartimentul de Comunicare și Relații Publice din cadrul DSP Caraș-Severin.

Totodată, printr-un alt ordin emis la nivelul Ministerului Sănătății, dnei ec. Marinela Popovici, director executiv adjunct economic, la 1 iulie „îi încetează delegarea atribuțiilor specifice funcției de conducere temporar vacante de director executiv în cadrul DSP Caraș-Severin”, potrivit aceleiași surse oficiale.

Amintim că Dănilă Miloș a fost suspendat din funcția de director executiv al DSP Caraș-Severin în data de 10 aprilie 2020, printr-un ordin semnat de ministrul Nelu Tătaru, în baza unui referat întocmit de prefectul Cristian Gâfu. În 20 mai 2020, Miloș a fost detașat la conducerea DSP Giurgiu. Între timp, instituția din Caraș-Severin l-a avut pe postul de director executiv pe dr. Romeo Dumitrescu, cel care avea să-și scrie de două ori demisia, iar în ultima perioadă, atribuțiile acestei funcții au fost preluate de ec. Marinela Popovici, directorul executiv adjunct al DSP Caraș-Severin.

Dănilă Miloș a devenit prima dată director al DSP în septembrie 2017, fiind numit în funcție prin ordin al ministrului PSD al Sănătății din acea vreme, Florian Dorel Bodog. Premier era Mihai Tudose. În 2018 postul a fost scos la concurs de guvernarea PSD (premier, Viorica Dăncilă), iar Miloș a fost singurul candidat. Bun profesionist, evident, a câștigat concursul.

Sursă foto: reper24.ro

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite