Suntem prezenți și pe

Politică

Dispute politice rezolvate cu pumnii, la Bocșa?

Publicat cu

în

Un scandal serios a pus pe jar sâmbată Poliția și Jandarmeria din Bocșa după ce doi consilieri locali PMP au găsit de cuviință să-și regleze disputele cu violență.

Consilierul local PMP, Ovidiu Crețan, a mers la barul prietenului său Ciprian Lazerescu și el fost consilier local PMP, proaspăt demisionar din această calitate. Nu știm dacă au discutat politică ori doar probleme personale, cert este că disputele s-au transformat în violențe iar martorii spun că au ajuns la fața locului trei autospeciale de poliție dar ar fi fost nevoie și de intervenția Jandarmeriei.

Cu toate acestea purtătorul de cuvânt al IPJ Caraș-Severin, cms. Adrian Jurjică, nu confirmă nicio intervenție a Poliției la Bocșa și nici vre-un eventual scandal.

În Consiliul Local Bocșa situația a devenit tot mai explozivă după ce ”pacea” dintre PMP, partidul actualului primar, Eugen Cismăneanțu și PSD s-a rupt după ce edilul, la câțiva ani de la pronunțarea sentinței de incompatibilitate a fostului primar, Mirel Pascu, a demis-o pe Anca Pascu de la conducerea Centrului pentru Persoane Vârstnice de la Bocșa.

Grupul PSD Bocșa i-a cerut viceprimarului Olimpiu Brie, dar acesta întârzie cu documentul, ba chiar este acuzat de colegii de partid că face echipă cu Cismăneanțu, defectând boicotul PSD Bocșa.

Iar săptămâna trecută, doi dintre consilierii locali PMP, scandalagiul de duminică Ciprian Lazerescu și Nicolae Petrișor. Aceștia, se pare, ar fi nemulțumiți că primarul Eugen Cismăneanțu nu și-ar fi ținut promisiunile făcute.

Cât îl privește pe Lazerescu, deși se pare că scandalul ar fi avut loc chiar la barul acestuia, în declarația de avere aceste nu declară o asemenea activitate, ba chiar declară că este șomer și că primește indemnizație de șomaj.

Facebook Comments
Continuați
Adaugă un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

I accept the Privacy Policy

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai citite