DN 6 continuă să facă victime! Impact între două tiruri, soldat cu doi morți

În cursul nopții, în jurul orei 03.00, pe DN 6, între localitățile Plugova și Mehadia, s-a produs un accident rutier, în care au fost implicate două ansambluri de vehicule, soldat cu decesul a două persoane.

 

Un bărbat de 39 de ani,  care conducea un autotren înmatriculat în Bulgaria, din direcția Orșova spre Caransebeș, la km 389+320m, într-o curbă la dreapta, a pătruns pe sensul opus de mers unde a intrat în coliziune frontală stânga cu cabina și cu partea laterala stânga a semiremorcii unui autotren înmatriculat în Turcia.

 

Din accident a rezultat decesul conducătorului auto bulgar și a unui bărbat de 51 de ani, pasager în cabina aceluiași autotren. Șoferul celuilalt ansamblu de vehicule, cetățean turc, a fost testat cu aparatul etilotest, stabilindu-se că nu a consumat băuturi alcoolice. Acesta a fost transportat la spital pentru asistență și îngrijiri medicale.

 

Polițiștii continuă cercetările în acest caz în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor și cauzelor în care s-a produs evenimentul.

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available