Dorinel Munteanu (ni) l-a luat de la Reșița pe Marian Drăghiceanu!

 

O veste mai puțin plăcută pentru suporterii rossoneri: CSM Reșița s-a despărțit de Marian Drăghiceanu, titular incontestabil al echipei și golgheterul ultimei ediții a ligii secunde.

 

După ce anunța, în 7 iunie, prelungirea contractelor cu antrenorul Flavius Stoican, cu căpitanul echipei Alin Dudea și cu golgheterul Marian Drăghiceanu, conducerea CSM Reșița ne-a dat astăzi o veste neașteptată: „Deși și-a prelungit contractul cu clubul nostru, primind o ofertă de la Oțelul Galați, Marian Drăghiceanu a beneficiat de acordul clubului pentru un transfer la o echipă din Superligă! Îți mulțumim pentru tot Drăghi și îți dorim mult succes la noua echipă!”

 

Marian Drăghiceanu (25 de ani) a fost adus la Reșița de la Rapid în urmă cu trei ani. A avut prestații de excepție în sezonul 2022-2023, când rossonerii au reușit promovarea în Liga 2, și a confirmat apoi și în eșalonul secund, devenind golgheterul competiției, cu 14 goluri marcate în 23 de meciuri.

 

Conducerea CSM Reșița a reușit să-i prelungească contractul la începutul acestei luni, în pofida ofertelor primite de Drăghiceanu de la alte cluburi din liga secundă. Dar, după cum ne-a declarat președintele CSMR, Cristi Bobar, Marian și-a dat acordul privind prelungirea contractului cu condiția să poată pleca dacă primește o ofertă bună din străinătate sau de la un club din Superligă. Iar această ofertă a venit zilele acestea de la Oțelul Galați, antrenorul Dornel Munteanu dorindu-l neapărat în ofensiva echipei sale.

 

Îi mulțumim și noi lui Marian Drăghiceanu pentru bucuriile pe care ni le-a adus în cei trei ani petrecuți la Reșița și îi dorim baftă în continuare.

 

 

Sursă foto: Miruna Mihancea

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite

No Content Available