Două eleve de la Liceul de Arte din Reșița – locul I la un concurs național de arhitectură

 

Liceul de Arte „Sabin Păuța” a obținut rezultate excepționale la ediția a VI-a a Concursului Național de Arhitectură „Ion Socolescu” – locul I la secțiunile grafică și arhitectură – gimnaziu.  

 

Maia Truțulescu și Ioana Raluca Ionișcu, ambele eleve în clasa a VII-a B la Liceul de Arte „Sabin Păuța”, coordonate de profesorul Marian Truțulescu, au reușit să impresioneze juriul Concursului Național de Arhitectură „Ion Socolescu”, format din specialiști de la Universitatea de Arhitectură și Urbanism „Ion Mincu” din București – printre care și rectorul Marian Moiceanu, președintele juriului –, Universitatea de Arte din București, Academia de Teatru și Film București, ALLBIM NET și Asociația De-a Arhitectura.

 

Lucrările prezentate de cele două eleve din Reșița în cadrul concursului ce a avut drept temă „Spațiul fluid” au primit cele mai bune punctaje și s-au clasat pe locul I la secțiunile pentru gimnaziu la care au participat: Maia Truțulescu – secțiunea Arhitectură, respectiv Ioana Raluca Ionișcu – secțiunea Grafică.

 

 

„În concurs au fost înscrise 992 de lucrări și au fost 67 de școli, colegii și licee participante. Vernisajul expoziției și premierea lucrărilor nominalizate a avut loc la Centrul Expozițional Documentar al Universității de Arhitectură și Urbanism «Ion Mincu» din București. Felicitări, ne mândrim cu voi!”, au transmis reprezentanții Liceului de Arte „Sabin Păuța”.

 

Concursul Național de Arhitectură „Ion Socolescu” este o manifestare dedicată elevilor din clasele de gimnaziu și liceu, organizată de Universitatea de Arhitectură și Urbanism „Ion Mincu” din București, Colegiul Tehnic de Arhitectură și Lucrări Publice „Ioan N. Socolescu” din București și ALLBIM NET.

 

Facebook Comments
Distribuie:

Te-ar mai putea interesa si

Cele mai citite